Next-Gen

Untitled glog

by Durkje
Last updated 3 years ago

Discipline:
No category
Subject:
No topic

Toggle fullscreen Print glog
Untitled glog

Julia vlucht met haar moeder zus en zoon ( Ernst ) naar de verrotte zolder. Het stort steeds meer in en daarom verdrinken moeder en zus. Julia denkt dat haar vader ook verdronken is, maar heeft het toch nog gehaald. Ze word gered en in veiligheid gebracht door een militair en een buurtgenoot. Maar haar baby blijft achter in een houten kistje...

De storm

FilmDe Storm is een Nederlandse film uit 2009. Die zich afspeelt tijdens de waternoodsramp in 1953.

In Zeeland breken er dijken door.De bedreiging van het water wordt te laat gezien door de dorpelingen zo dat heel veel mensen verrast waren.

Julia en Aldo gaan samen de baby zoeken in het gebied. Ze vinden een kistje maar het is leeg en denken dat iemand het kind er uit heeft gehaald.Het kind is terechtgekomen bij een vrouw. Julia heeft met haar gesproken, maar de vrouw wil de baby niet kwijtraken en daarom verstopt ze de baby.

Achttien jaar later vond er een herdenking plaats. Daar zag ze haar eigen kind, nu achttien jaar. En sprak de vrouw aan die hem verzorgde. De vrouw legde alles uit. Uiteindelijk mocht ernst zelf kiezen bij wie hij ging wonen.

Het begon heel hard te waaien en te regenen. Veel mensen begonnen hun ramen dicht te doen en de ramen dicht te spijkeren met planken. De vader van Julia was bij de dijken aan het kijken, maar hij komt al snel terug gerent en roept moeder, zus en Julia dat de dijken breken

Durkje Hoekstra Klas: 2BK3


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.