Next-Gen

The Bully Dance

by anabelvalls
Last updated 2 years ago

Discipline:
Resources & Tools
Subject:
Project presentation
Grade:
12

Toggle fullscreen Print glog
The Bully Dance

INICI: Segueix les fletxes que et conduiran a les activitats. 1. Comencem veient un vídeo que es troba ocult al símbol del cor.

3. Parlem tota la classe del final del vídeo: - T'ha semblat bé o mal ?- Què part vos ha agradat més? - Què part vos ha agradat menys?- Què vos ha semblat més interessant?4. Ara, en grups pensareu en idees que fomenten el respecte i la convivència

5. Com a tasca per a casa: Heu de cercar una imatge que tingui relació amb la norma de convivència que escolliu.Heu de desar-la a l'escriptori i arrossegar-la al mur del padlet que hi ha ocult a la poma 6. Finalment escriureu directament al padlet sobre la imatge que heu compartit la norma de convivència que heu decidit.

Vídeo

7. A classe veurem el mur del padlet que tots hem creat i votarem les 10 millors normes de convivència. 8. Una vegada triades, crearem ( en format pdf i entre tots) un llibre digital usant l'eina issuu (oculta al dibuix de la fulla ). Per a crear-lo tan sols hem d'arrossegar els documents pdf al mur d'issuu.

Padlet

ISSUU

COSES QUE PASSEN...

10. En grups, contestareu a les preguntes que es troben a un document que hi ha ocult a un botó del Blog de Tutoria, Unitat 1.11. Finalment farem un debat tota la classe.12. A casa tornareu a veure els vídeos amb les vostres famílies i desprès fareu una activitat en línia tots junts(oculta al llapis).

9. A continuació veureu un curtmetratge realitzat per alumnes del centre (està ocult al símbol de la pau).

Curtmetratge

Activitats per a casa

2. Agafa paper i llapis i has d'escriure:A. Quin títol li posaries al vídeo ?B. Comenta en tres línies què ha passat al vídeo.C. Quina nota la poses al vídeo de 0 a 10?


Comments

    There are no comments for this Glog.