Sunde hurtige snacks

In Glogpedia

by Hestos
Last updated 6 years ago

Discipline:
Health & Fitness
Subject:
Culinary Arts
Grade:
8

Toggle fullscreen Print glog
Sunde hurtige snacks

Rugbrødschips Du skal bruge: Rugbrød Olie(fx raps eller oliven) Lidt salt Sådan gør du:Skær et par tynde skiver af rugbrødet. Skær derefter skiverne ud i mindre firkanter. Kom olie på pande og lad den blive varm. Læg rugbrøds-firkanterne på, og krydr dem med salt. Rist dem på begge sider, til de er sprøde.Nyd evt med lidt marmelade eller ost!

Sunde hurtige snacks

Søde solsikkekernerDu skal bruge:SukkerSolsikkekernerSådan gør du:Kom solsikkekerner ud på hele panden, så det dækker bunden. Drys et fint lag sukker ud over kernerne. Lad det opvarme langsomt. Når sukkeret smelter, kan du røre rundt i det, til du er tilfreds. Kan fx serveres på yoghurt naturel.

Grøntsager med hummusDu skal bruge:GulerødderAgurkevt andre grøntsagerHummusSådan gør du:Skær grøntsagerne ud i lange skiver. Kom hummus i en lille skål, og grøntsagerne i et glas eller på en tallerken.Dyp grøntsagerne i hummusen. Super sundt og lækkert!

Havregrød med æble og kanelDu skal bruge:1 kop havregryn2 kopper vand1/2 tsk kanel1-2æblerevt lidt sukkerSådan gør du:Kom havregryn og vand i en gryde. Kog det ved høj varme, til det begynder at få konsistens. Tag gryden af varmen. Riv æblet og bland det med grøden i en skål. Drys med kanel og evt sukker

Jordbær-pæresmootie(4 pers.)Du skal bruge:2 pærer4 dl mælk400g frosne jordbær3spsk sukker2tsk revet ingefærEvt mynte til pyntSådan gør du: Skræl pæren, fjern kernehuset og skær den i mindre stykker. Kom pæren i blenderen sammen med resten af ingredienserne( ikke mynte). Blend i 15 sek på højeste hastighed. Sluk og blend igen til smoothien er jævn.Server i glas og pynt med mynte.


Comments

    There are no comments for this Glog.