Simple

In Glogpedia

by 5088joan235683bac72d5e6
Last updated 4 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Reading Comprehension
Grade:
10,11,12

Toggle fullscreen Print glog
Simple

Your text here

Aquesta és la història d’en Simple i la seva família. I és que per a en Simple, res no és simple: un pare que no el vol, una mare morta, un germà més gran que petit, el senyor Pinpin i una dona viella. A pesar d’això, en Simple té moltes qualitats: Sap contar a tota velocitat, fa dibuixos increïbles i coves espectaculars.

SIMPLE

Jo crec que aquest llibre és una manera de concienciar-nos de que la gent que té una disminució (mental o física) viu la major part del temps recluïts en un lloc "especialitzat per a ells" quan, en realitat, hem de viure tots junts acceptant les nostres diferències.

IN MY OPINION

AUTORAMarie-Aude Murail

PERSONATGES

Recomano aquest llibre perquè ens ensenya que hi ha gent que no viu el dia a dia de la mateixa manera que nosaltres, viuen en condicions pitjors i amb problemes.

Simple: Té 23 anys d'edat civil i 3 d'edat mental. En Simple vivia en Malicroix, però ara vivirà amb en Klèber.Kléber: Té 17 anys i va a l'Henri IV. Vol ajudar al seu germà a que no torni a la institució. En Kléber pensa que si el seu germà és simple, ell és complicat.Aria: nòvia de l'Emmanuel. Estudia medicina. Li encanta llegir.Enzo: Amic del Corentin. Estima l'Aria. Escriu llibres.Corentin: germà petit de l'Aria. Es amic de l'Enzo.Emmanuel: nòvio de l'Aria. Tambè estudia medicina.


Comments

    There are no comments for this Glog.