Sigmund Freud

In Glogpedia

by szn5umv
Last updated 6 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Book Reports

Toggle fullscreen Print glog
Sigmund Freud

Reconeixements

-Nomenació imperial com a: "professore extraordinari" per la seva teoria de la psicoanàlisi, 1902. -1909, la Universitat de Clark, Massachusetts, li concedeix el títol honorífic doctor "honoris causa".

Esdeveniments

El 1899 es va publicar la que és considerada com la seva obra més important i influent, La interpretació dels somnis, inaugurant una nova disciplina i manera d'entendre l'home, la psicoanàlisi

Sigmund Freud

"Un mateix és amo d'allò que calla i esclau d'allò que parla." Sigmund Freud.

Sigismund Schlomo Freud va néixer el 6 de maig de 1856 a Freiberg, Moràvia. Freud neix en una família jueva amb cinc germanes més, que amb grans dificultats econòmiques aconsegueixen poder donar-li una bona educació i als 17 anys ingressa a la universitat de Viena com a estudiant de medicina. El 1881 va terminar la seva carrera de medecina i és va graduar. Un dels seus descobriments com a investigador mèdic fou proposar l'ús terapèutic de la cocaïna com a estimulant i analgèsic. El 1886, Freud es va casar amb Martha Bernays i obrí una clínica privada especialitzada en desordres nerviosos. Va començar la seva pràctica per tractar la histèria i la neurosi utilitzant la hipnosi i el mètode catàrtic que el seu mentor Josef Breuer havia aplicat amb Bertha Pappenheim (Anna O.) obtenint resultats que en aquell moment semblaven sorprenents, però posteriorment abandonà aquestes dues tècniques per l'associació lliure, desenvolupada per ell entre els anys 1895 i 1900, durant els tractaments Freud va notar que podia alleujar els seus símptomes animant als pacients verbalitzar sense censura qualsevol ocurrència que els passés per la ment.El 1923 li va ser diagnosticat un càncer de paladar a conseqüència de la seva intensa addicció als purs, pel qual va ser operat fins a 33 vegades. Freud va continuar treballant com a psicoanalista i, fins a la fi de la seva vida, no va parar d'escriure i publicar un gran nombre d'articles, assajos i llibres.


Comments

    There are no comments for this Glog.