Sigmund Freud

In Glogpedia

by charlio23
Last updated 8 years ago

Discipline:
Social Studies
Subject:
Historical biographies
Grade:
3,4

Toggle fullscreen Print glog
Sigmund Freud

Sigmund Freud (6 de maig, 1856 - 23 de setembre 1939).Va ser un neuròleg austríac que va començar a interessar-se per l'hipnosi i en com es podia utilitzar en malalts mentals també es va interessar per l’anàlisi de somnis, que anys després va abandonar per desenvolupar el que es coneix com a "cura de parla".Freud era ateu, no va renunciar a la seva condició de jueu, encara que tenia clar el perill que li podia representar l'antisemitisme en la seva vida. La seva família va haver de marxar de la República Txeca cap a Viena amb motiu de les persecucions antisemites a Europa. I més endavant, el 1938 va marxa a Londres on es refugià. Una part de la seva família morí als camps d'extermini nazis.

Teoria de la personalitat

Sigmund Freud va intentar explicar l'estructura de la ment per tal d'entendre-la millor en el desenvolupament psicològic humà. Freud va dividir la ment en tres components: l'allò, el jo i el superjo. Cadascun d'aquests responsable de trets de personalitat diferent. Aquests tres components treballen junts per regular els comportaments que defineixen la personalitat de l'individu.

Gràcies a aquesta teoria s'han fet grans avanços en la neurologia i ens ha permès conèixer més sobre el gran misteri que és el nostre cervell

Nivell Inconcient

Frases cèlebres

-La mente es como un iceberg, que flota con una séptima parte de su volumen por encima del agua.-Existen dos maneras de ser feliz en esta vida, una es hacerse el idiota y la otra serlo.-Uno es dueño de lo que calla y esclavo de lo que habla.

Sigmund Freud

Biografia

LA MENT

El superjo

El jo

L'allò

Pors, motius violents,necessitats egoistes,experiencies vergonyoses idesitjos sexuals.

Records iconeixaments

Pensaments i persepcions

Nivell Concient

Nivell Subconcient

Biblografia

http://ca.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freudhttp://www.ehowenespanol.com/3-componentes-personalidad-segun-freud-info_185561/


Comments

    There are no comments for this Glog.