Siberian Husky

In Glogpedia

by solecitavelarde
Last updated 5 years ago

Discipline:
Science
Subject:
Zoology
Grade:
9

Toggle fullscreen Print glog
Siberian Husky

LIZETH VELARDE 4t BBiologia

CARACTERÍSTIQUES·És un gos de mida gran, acostumat a viure a la neu.·És capaç de canviar el seu pelatge segons el lloc on visqui.·El Siberian husky pot tenir aquests colors: vermell, marró, marró clar, ros, blanc, gris, negre, sent els dos últims colors són els més freqüents en les femelles.·Pot tenir la llengua de color rosada negra. Té el pelatge més dens i mes gruixut que altres races de gossos degut al seu prosedencia.

ALIMENTACIÓ·El Husky és un però que menja de tot: productes làctics, carns ossos de qualsevol tipus, peix, fruites i verdures. ·Tant les vitamines com els minerals, els olis vegetals i tots els component alimentaris, no han de subministrar-mai en dosis excessives.·La nesecidaes alimentàries varien segons la mida i el sexe.

TEMPERAMENT·El siberian husky és un gos molt afectuós sempre esta disposat a complaure asu amo.Asi que el seu amo d'un Husky ha de tenir el caràcter suficient per poder dominar el gos, alhora donar-li afecte suficient per guanyar el seu respecte.·En ser gossos amb molta resistència, pot recórrer molts quilòmetres, el que fa molt difisil trobar-los en cas d'extravio, per la qual cas obligatòriament han llebar microchip.

Your text here

Els Siberian Husky són coneguts en tot el món perque són gossos molt amistosos, jugadors i una gran mascota per a una familia.

SIBERIAN HUSKY

SALUT·Els siberians generalment són gossos de bona salut, vivint de deu a dotze anys.Poden tenir problemes de vista (cataractes, glaucoma, i altres problemes), al·lèrgies i càncer en animals més ancians.Pot ocórrer un problema de displàsia al maluc però no és molt freqüent.ESPORTS AMB SIBERIAN HUSKYEls siberians encara són utilitzats ocasionalment com gossos de tir en les carreres de Mushing, però avui en dia han estat reemplaçats per Alaska.El Husky siberià va ser criat per tirar de trineus amb càrregues lleugeres per llarg temps ia pas moderat, és per això que no poden competir amb els seus companys, els alaskans, que són més ràpids i àgils.


Comments

    There are no comments for this Glog.