SCRATCH

by 5eb9728b4f6825eb9728b53c98
Last updated 11 months ago

Discipline:
Personal
Subject:
About me

Toggle fullscreen Print glog
SCRATCH

SCRATCH

Ово су видео-снимци игара

scratch је визуелни програм који може да се користи на два начина, инсталирањем на сопствени рачунар или директно на интернету.Ми смо користили другу онлине варијанту преко сопственог налога.

У другој игрици ради се о јунаку по имену Пицо.Циљ игре је стићи од старта до циља кроз лавиринт кој је пун препрека. Током игре постоје препреке као што су : Црна рупа, телепорт и ватра .

У трећој игрици посао играча је да држи лопту у игри.Повећањем супер ударца долази до појаве још једне лопте.Током игре постоји тајмер тако да играч мора брзо да реагује.

У првој игрици се ради о Чаробњаку који током игре сакупља напитке и улази у различите замкове.У последњем замку дочека га вила која му даје свој штапић.Чаробњак када додирне штапић тада се пребацује на нови ниво и креће борба са змајем.Ако победи змаја налази ковчег са благом.

ЗАБАВА Геометрија је едукативна игра за децу са посебним потребама у моторичких способности и знања геометријских облика и боја тамо где треба да одговара одређени геометријска фигура користећи облике круг, троугао, квадрат, и правоугаоника који су различитих боја и носе одређене тачке.


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.