Residus Radioactius

by gerardmas
Last updated 3 years ago

Discipline:
No category
Subject:
No topic

Toggle fullscreen Print glog
Residus Radioactius

La idea principal que hi ha, es la d'enterrar els residus que son generats, en aquest cas a Finlandia, dins d'aquesta construccio d'Onkalo. Al 2100, acabara de ser construida, i en el moment en que sigui construida, sera tapada per tones de ciment, per a que ningu hi pugui entrar.

Avantatges i desaventatges

Avantatges:· La radiacio no tindra la possibilitat de sortir d'Onkalo, ja que es trobara dins d'un circuit tancat.· Si en un futur, algu intentes entrar dins del cementiri, necessitaria taladrar 500 metres de pedra.

Com es gestionen els residus?

Opcions per al futur dels residus

Quina es la quantitat de residus actualment?

Example of ThermalEnergy

Into Eternity

Your headline here

Your headline here

Your headline here

Your headline here

Actualment, la quantitat de residus que hi ha es troba mes o menys entre les 200.000 i 300.000 tones de residu.

Desavantatges· Si en algun moment algu descobris aquest cementiri, una gran quantitat de radiacio que es troba tancada alla dins, podria ser porpagada, ja sigui pels animals, o per les persones.· Les proximes generacions, tindran dificultats per a entendre que alla hi ah radiacio enterrada

La meva opinio, es que despres de l'invent a Finlandia, a mesura que els altres paisos puguin veure que funciona, tambe s'anira globalitzant aquesta idea.A la vegada, crec que d'aqui a un temps, s'haura descobert la manera de no utilitzar tanta energia nuclear, per tant la quantitat de residus sera molt mes baixa.


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.