Radiografia de noia amb tatuatge

In Glogpedia

by wachuuuu
Last updated 5 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Book Reports

Toggle fullscreen Print glog
Radiografia de noia amb tatuatge

Aficionado a la música rock ha sido fundador y director de numerosas revistas, como El Gran Musical, Disco Exprés, Popular 1, Top Magazine, Extra y Súper Pop.

altres obres literaries::-Querido hijo: estamos en huelga.-El día en que Edu se convirtió en cucaracha.-Querido hijo: estás despedido.

ResumLa Carla va a la presó a veure el seu xicot, el Dídac, qui, com tot indica, va assassinar una noia després de passar la nit amb ella el mateix dia del primer aniversari com a xicot de la Carla. Aquesta havia d’estudiar i no va poder sortir amb el Dídac.La Carla crec que el Dídac no és culpable i intenta trobar l’assassí per a ajudar-lo.. En primer lloc, va a veure en Gust, el millor amic del Dídac perquè li expliqui tots els detalls del que va passar aquella nit. Ell li conta que van anar a casa d’uns amics i que quan va entrar la noia van voler estar junts des del primer moment. Més tard, el seu amic Pere els va portar amb cotxe a casa del Dídac. La noia va actuar sempre de forma voluntària.La Carla va seguir investigant i va anar al bar on van ser aquella nit el Dídac i la noia. Va parlar amb un cambrer. Aquest li va dir on treballava l’antic xicot de la Laia, la noia morta. Li va dir que s’assemblaven molt la Laia i la Carla i també li va informar on vivia la Montse, la millor amiga de la Laia. Va a anar a parlar-hi i també va dir-li que s’assemblaven molt.La Carla sospitava de molta gent. La clau va estar quan va trucar per telèfon el Josep, el pare del Dídac, per a dir-li que vingués a casa seva per agafar la roba que hi havia deixat el jove. Es va adonar que no hi havia una camisa i en Josep li va explicar que la portava la Laia el mateix dia que va ser assassinada.La Carla també va pensar en les claus de la casa d’en Dídac, i ho va entendre tot. Va anar a buscar la Sònia, la antiga xicota del Dídac, qui encara n’estava enamorada i qui els espiava sempre. Va recordar que aquella tenia unes claus que el Dídac les hi havia deixades. Va anar a buscar-la i la Sònia la va escridassar i amenaçar. La Sònia havia matat una altra noia, pensant-se que era la Carla. Quan Dídac va sortir de la presó, la Carla va deixar la seva relació amb el Dídac, tot i explicant-li que no podia ser com ell i que no canviaria mai.

Títol:Radiografia de noia amb tatuatgeAutor:Jordi Sierra i FabraNombre de pàgines:198Edat:a partir de 14 anysISBN:978-84-246-2697-6Col·lecció:El Corsari, 81

Radiografia de noia amb tatuatge

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 27 de julio de 1947) es un escritor español. Sus obras de literatura infantil y juvenil se han publicado en España y América Latina. También ha sido un estudioso de la música rock desde fines de los años 60. Ha sido fundador y/o director de numerosas revistas, como El Gran Musical, Disco Exprés, Popular 1 y Top Magazine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Jordi Sierra i Fabra nació en Barcelona el 26 de julio de 1947. Escritor español polifacético, sus obras se han publicado en España y en Sudamérica, incluso China y Corea se convierten en dos de los mercados en los que tiene más éxito y aceptación, con la edición masiva de varios títulos.


Comments

    There are no comments for this Glog.