Que es un parc nacional?

In Glogpedia

by s5ddgba85
Last updated 8 years ago

Discipline:
Science
Subject:
Environmental Studies
Grade:
12

Toggle fullscreen Print glog
Que es un parc nacional?

EN ESPANYA

Conservar la biodiversitat i els ecosistemes. Protegir l'hàbitat d'espècies en perill. Preservar prístins dels Grans Escenaris Naturals. Garantitzar la diversitat cultural. Promoure l´educació i la recreació. Impulsar la investigació.Protegir els jaciments paleontològics .

Parque nacional picos de europa (Asturias león Cantabria) Ordesa y monte perdido (Huesca)Cañadas del Teide (Tenerife)Caldera de taburiente (La Palma)Aigüestortes y lago de San Maurico (Lérida)Doñana (Huelva, Sevilla)Tablas de Daimiel (Ciudad Real)Timanfaya (Lanzarote)Garajonay (La Gomera)Archipiélago de Cabrera (Islas Baleares)Cabañeros (Ciudad Real, Toledo)Sierra Nevada (Granada, Almería)Islas Atlánticas de Galicia (Pontevedra, La Coruña)Monfragüe (Cáceres)Sierra de Guadarrama (Madrid, Segovia)

A CATALUNYA

PARCS : D'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el de l'Arxipèlag de Cabrera.

QUÈ ÉS UN PARC NACIONAL?

Parcs nacionals

QUÈ ÉS ?

Els parcs nacionals es defineixen com espais naturals d'extensió relativament gran, no modificats essencialment per l'acció humana, i amb interès científic, paisatgístic i educatiu. No s'hi permeten activitats d'explotació dels recursos naturals, ni d'alteració del paisatge, i la finalitat de la declaració per llei és preservar-los de totes les intervencions que poden alterar la fisonomia, la integritat i l'evolució dels sistemes naturals.

Your text here

Great Smoky Mountains (EE UU)

Yosemite (EE UU)

El Gran Cañón (EE UU)

Montañas Azules (Australia)

Zhangjiajie (China)

Kruger (Sudáfrica)

Masai Mara (Kenia)

teide (Espanya)

Iguazú (Argentina y Brasil)

Serengeti (Tanzania)

Quina és la seva funció?


Comments

    There are no comments for this Glog.