Pokaži što znaš

In Glogpedia

by nawya
Last updated 6 years ago

Discipline:
Resources & Tools
Subject:
Lesson Planning

Toggle fullscreen Print glog
Pokaži što znaš

U našoj školi mnogi učenici se bave nekim sportom, sviranjem instrumenta, pjevanjem, crtaju ili imaju neki zanimljiv hobi u koji ulažu puno vremena, truda i volje. Smatrali smo važnim pokazati drugima čime se bave i što mogu. Pozvali smo ih da nam predstave svoj talent i hobi na školskoj audiciji ili ispričaju o njemu u školskoj knjižnici. Oni koji su prošli audiciju dobili su priliku talent pokazati na školskim priredbama. Također smo pozvali i roditelje i rodbinu da nam se priključe i pokažu neku vještinu koju će moći izvesti kroz radionicu tijekom idućeg polugodišta.

U prvom krugu audicije sudjelovali su učenici:Margita Češković, 4.a - pjevanje Ea Lovrenović, 4.b - pjevanjeIvanka Gajec, 5.c - pjevanjeMia Ciganović, 5.c - pjevanjeNikolina Iverović, 5.c - pjevanjeAntonela Baković, 5.c - sviranje klaviraDea Dasović, 5.c - pjevanjePetar Budić, 6.a - prezentacija o ribolovuNika Barišec, 7.a - kineska kaligrafijaJulijana Kujadin, 8.c - crtanje

Učenici su u prvom krugu audicije pokazali svoje vještine komisiji sastavljenoj od učiteljice glazbenog, pedagoginje i knjižničarke. Komisiji su se svidjele izvedbe te je odlučeno da svi učenici prolaze audiciju. Oni su bili angažirani u priredbi povodom sv. Nikole i Božićnoj priredbi, a nastupat će i u priredbi povodom Dana škole u ožujku te kroz radionice za niže razrede.

PROJEKT IDE DALJE I SLJEDEĆE POLUGODIŠTE! UČENICI, PREDSTAVITE NAM SVOJ HOBI ILI TALENT!

POKAŽI ŠTO ZNAŠ

PRIJAVITE SE NA AUDICIJU KNJIŽNIČARKI ILI JEDNOSTAVNO DOĐITE U KNJIŽNICU I ISPRIČAJTE ČIME SE BAVITE!

AUDICIJAAAA!!A ŠTO TI MOŽEŠ ILI ŽELIŠ PREDSTAVITI?

LIJEPO PJEVAŠ, TRENIRAŠ, CRTAŠ, IZRAĐUJEŠ ORIGAMI/NAKIT ili NEŠTO TREĆE, PLETEŠ, FOTOGRAFIRAŠ, PECAŠ, BICIKLIRAŠ?! RECI NAM ŠTO ZNAŠ!


Comments

    There are no comments for this Glog.