My Glog

by nawya
Last updated 6 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Personal
Subject:
Leisure
Grade:
8,9,10,11,12

Toggle fullscreen Print glog
My Glog

Moje ime je Tina Ver.Idem u 4.c razred. Najbolji savjet koji sam ikada dobila je da budem snažna i da ne dam da me netko tuče. Najdraža knjiga mi je „Durica“ jer je to vrlo komična. Moj hobi je moja slobodna aktivnost „Mali kuhari“ gdje kuhamo sve što bismo trebali znati kuhati kada odrastemo. Volim gledati televiziju, a posebno volim gledati: „Farmu“, „Kud puklo da puklo“ te „Krv nije voda“. Priznajem, baš i ne volim školu iz razloga što trebamo mnogo učiti i pisati zadaće. Zaljubljena sam i ne želim otkriti u koga, ali je to jedan nježan osjećaj. Kad odrastem želim postati učiteljica jer volim djecu i htjela bih podučavati. Najviše me usrećuje 5-ica u školi. Volim igrati skrivača i lovice. Najdraži školski predmet mi je likovni jer tamo učim crtati i slikati razne crteže. Najviše cijenim svoju prijateljicu Patriciju Prenaj jer je draga prema meni. Da bi me osvojio dečko mora biti pametan, snažan i ljubazan te mora imati ono nešto zbog čega je stvarno poseban. Više volim shopping jer tamo sama mogu birati što ću kupiti.

Moje ime je Patricia Prenaj. Idem u 4.c razred. Najdraža knjiga mi je Dnevnik Pauline P. jer je jako zanimljiv.Dosta gledam televiziju i volim svašta gledati. Volim školu, a ne volim je dok mi se ne da učiti .Ja nisam zaljubljena. Kad odrastem željela bih biti pravnica. Mene je jednom razočarala moja prijateljica. Osjećala sam se grozno i bila sam tužna. Najviše me usrećuje dok me netko iznenadi. Ja više volim igre na otvorenom s prijateljima. Najdraži predmet mi je priroda jer puno toga naučim. Htjela bih biti bolja prijateljica, ako nisam.Od prijatelja najviše cijenim prijateljicu Tinu. Volim šoping i volim kupovati ono što mi se sviđa.

NEKI UČENICI SU ZAŠILJILI OLOVKE TE NAM NAPISALI U ČEMU SU USPJEŠNI, ČIME SE BAVE, ŠTO VOLE, KOJI IM JE HOBI...

Zovem se Anđelina Bogati Hegol. Idem u 4.a razred. Najbolji savjet koji sam dobila je da treba reći istinu. Najdraži hobi mi je čitanje. Dosta gledam crtiće i filmove za djecu. Ja obožavam školu jer uvijek naučim nešto novo. Do prije nisam znala kako je to biti zaljubljen, ali sada sam ludo zaljubljena i to je divan osjećaj. Kada odrastem želim postati modna dizajnerica zato što volim odjeću. Najgore mi je bilo kaa sam bila u bolnici i nisa išla u školu.Volim se igrati, a najviše volim pidžama party. Najdraži mi je predmet vjeronauk. Ponosna sam na to kad nekome pomognem. Najviše cijenim dobrotu i maštovitost. Dečko mora biti pametan, dobar i lijep. Više volim šoping jer volim odjeću. Najviše volim nositi haljine i trenirke.

Zovem se Lea Pezić. Idem u 4.a razred. Najbolji savjet koji sam ikad dobila mi je da dobro učim kako bi poslije mogla upisati dobru školu. Najdraža knjiga mi je Dnevnik Pauline P.jer je knjiga poučna. Moj hobi je karate idem na treninge tamo vježbamo i pripremamo se za natjecanje. Ja ne gledam puno televiziju, a dok gledam televiziju najviše gledam seriju „Horvatovi“. U školi mi je dobro i u školi imam svoje prijatelje. Kad odrastem želim biti doktorica zato što volim pomagati ljudima. Jednom me razočarala jedna moja prijateljica i taj osjećaj je bio jako težak i tužan. Najviše me usrećuje kad sam sa svojom obitelji. Najviše se volim igrati skrivača. Volim se više igrati na otvorenom nego na računalu. Najdraži predmet mi je vjeronauk zato što volim ići u crkvu. Da mogu promijeniti jednu svoju osobinu to bi bila sramežljivost. Ponosna sam na postignuće što sam sve razrede prošla s pet.Da bi me dečko osvojio mora biti lijep, dobar, pametan, biti vjernik i mora imati dobre ocjene. Više volim društvene igre s obitelji. Igramo Čovječe, ne ljuti se. Najviše volim mamu jer mi je puno pomogla.

Ja sam Nika Franjić.Idem u 4.b razred. Najbolji savjet koji sam dobila je da budem dobra i pristojna. Najdraža knjiga mi je „Vlak u snijegu“ zato sto je zabavna. Moj hobi je rukomet. Gledam televiziju. Volim crtiće. Volim školu zato što mi je zabavna. Nisam zaljubljena. Kad odrastem želim biti učiteljica,zato što mi se sviđa učiti djecu. Mene nikad nitko nije razočarao. Najviše me usrećuju petice u školi. Najviše se volim igrati igru škole ali više volim igre na računalu. Moj najdraži predmet u školi je matematika jer volim računati.Da mogu promijeniti jednu svoju osobinu to bi bila ozbiljnost. Ponosna sam zato što sam sve razrede prošla s odličnim uspjehom. U svom životu najviše cijenim svoju mamu. Da bi me dečko osvojio morao bi biti pametan, pristojan, lijep, radoznao. Više volim šoping. Volim kupovati haljine i balerinke.

Your text here

To sam ja

Ime mi je Dora Rajski idem u 3.a razred. Moj hobi je plesanje. Volim gledati dokumentarce o životinjama. Kad odrastem želim biti novinarka ili učiteljica baleta. Željela bih biti novinarka zato što mogu upoznati mnogo ljudi, a željela bih biti učiteljica Baleta zato što djecu mogu naučiti plesu. Volim igre na otvorenom. Kad bih mogla promijeniti osobinu bila bi to upornost zato što mislim da nisam uporna. Najviše cijenim obitelj jer mi ispune želju, a prijateljicu Lanu cijenim zbog vjernog prijateljstva


Comments

    There are no comments for this Glog.