Avatar

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 6 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
Avatar

SABIES QUE...

AVATAR

Fa 15 anys, James Cameron va escriure la novel·la "Avatar" per convertir-la en pel·lícula quan existís la tecnologia capaç de fer paisatges de forma realista.Realitzar la pel·lícula va costar 237 milions, per això està considerada com la més cara de la història del cinema.Gràcies a la companyia Weta Digital i a la càmera virtual, James Cameron podia veure l'animació dels Na'vi al mateix temps que els actors els interpretaven.

Fitxa TècnicaDirecció: James CameronProducció: James Cameron, Jon Landau, Rae SanchiniDisseny de producció: Rick Carter, Robert StrombergGuió: James CameronMúsica: James HornerFotografia: Mauro FioreMuntatge: James Cameron, John Refoua, Stephen E. RivkinVestuari: Mayes C. Rubeo, Deborah Lynn ScottEfectes especials: Weta DigitalProtagonistesSam Worthington - Jake SullyZoe Saldana - Neytiri OmaticayaSigourney Weaver - Dr. Grace AugustineMichelle Rodríguez - Trudy Chacón Dades i XifresStephen Lang - Coronel Quaritch País: Estats UnitsGiovanni Ribisi - Selfridge Any: 2009Joel David Moore - Norm Spellman Durada: 162 min.Matt Gerald - Lyle Wainfleet Gènere: Ciència ficcióLaz Alonso – Tsu'tey

CRÍTICA

Una pel·lícula increïble i interessant amb aquests efectes 3D que et deixen amb els ulls plens de sorpresa. En l'any que es va estrenar va ser un gran èxit, ja que mai s'havia vist una pel·lícula amb tanta tecnologia avançada. Diuen que és la pel·lícula que ha canviat l'estil del cinema i que ha donat vida al 3D. Efectes especials i sonors són impressionants. És increïble veure els Na'vi tan reals com abans no s'ha vist en el cinema, sembla que no hi hagi res fet per ordinador. Els efectes sonors et fiquen en la pel·lícula que sembla que estàs escoltant les coses com si les tinguessis al costat. En fi, molt bona pel·lícula, amb uns efectes especials impressionants però m'esperava molt més del guió.

ARGUMENT

Un militar anomenat Jake Sully és cridat per anar a pandora. El seu germà ha mort i com els dos són bessons i tenen el mateix ADN, ha de substituir-lo per ocupar el seu avatar. Allà es troba una tribu anomenada Na'vi i s'enamora de Neytiri. A l'estar convivint amb ella per aprendre els seus costums, Jake li va explicant al general tot el que va

coneixent d'allà. Quan el general ja sap moltes coses d'allà, decideix atacar la tribu Na'vi. Peró Jake no vol lluitar contra ells i s'escapa d'allà. Després s'inicia la guerra entre humans i la tribu. En veure això, Jake decideix ajudar a la tribu Na'vi per destruir el general i el seu equip.


Comments

    There are no comments for this Glog.