Moodboard

In Glogpedia

by 533437gy
Last updated 6 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Personal
Subject:
About me

Toggle fullscreen Print glog
Moodboard

Duurzame liefde is uitzonderlijk: de partners hebben beiden het gevoel dat ze bijna levenslang, en dat is tegenwoordig ellendig lang, in een soort uitverkorenheidkunnen samenleven. Het is een prachtig iets wat je iedereen zou toewensen. Maar het najagen ervan veroorzaakt veel leed.

Moodboard

Happy girls are the prettiest.Audrey Hepburn

“I had people saying to me, ‘It’s all in your head.’ And I’d say, ‘Do you honestly think I want to feel this way?’” —Sonia Estrada, Nipomoxt

Groep 84

Het was een leuke avond. De tickets waren een maand op voorhand besteld. Groep 84 is mijn lievelingsgroep. Ikvoelde me blij en gelukkig.

Alles was opeens anders. Ik was afgezonderd van debuitenwereld. Alles was opeens donker. Ik voelde een sfeer van eenzaamheid. Hou van jezelf. Dit heb ik geleerd uit deze cultuuractiviteit.

De lezing was interessant en leerrijk. Ik voelde me in de wereld van liefde, waar alles mooi en fijn is. Ik kon een vergelijking zien hoe liefde vroeger was en hoe liefde nu is. In het algemeen vond ik het cultuurdag een leuke activiteit, ik voelde me net een echte leerkracht.


Comments

    There are no comments for this Glog.