Modern architecture

by s3s6y3saj
Last updated 2 months ago

Discipline:
Personal
Subject:
About me

Toggle fullscreen Print glog
Modern architecture

INTRUDUCCIÓHola Elisa, nosaltres ens diem Aran Vendrell i Martina Salas, sóm les alumnes de l’institut Francesc Ribalta de 1r eso D. Estem fent un treball a cultura i valors ètics que va sobre una dona que es mereix un reconeixement.

ELISA BUIL

PREGUNTES A quants llocs has cantat? Quin tipus de cançons cantaves? Que volies ser de petita?  Has tingut fotur amb les cançons?  Has estudiat música? Perquè vas començar a cantar?   Perquè vas decidir obrir una botiga de flors i no seguir la carrera de cantant?

Georgia on May mind.

The foolish things

La gate banjo la llubia

BIOGRAFÍA.A la Elisa canta principalment el jazz que es lo que més li agrada, ella mai s'havia plantejat que li agradaria ser de petita. Ella abans del 50 es va apuntar al corol de gospel. Ella va començar a cantar perquè quan era petita va anar a veure al cinema una peli que es deia lili, I al acabar la peli la cançó que es sentia quan va acavar nomes escontanla in cop ja se li va quedar la malouda de la cançó al cap. Desprès va obrir una floristeria en comptes de seguir cantant però ella no ho va decidir. Ella a anat a cantar a la catedral, sars màrtirs, auditions de l'escola… A ella treballar a la floristeria s'asent molt agust treballant, la veritat és que s'ha adaptat molt bé I li agrada molt.


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.