Miki

In Glogpedia

by Lauzs92
Last updated 5 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Book Reports
Grade:
6,7,8,9

Toggle fullscreen Print glog
Miki

Lluny en alta mar, hi vivia el peix més bonic de l’oceà, tenia un vestit d’escates que resplendia per allà on passava, i això feia que fos la enveja dels altres peixos. Un dia, un peix li va demanar que li donés una de les seves escates però aquest es va negar i des de aquest dia cap peix volia jugar amb ell. A mesura que va avançant la història va anar aprenent que tenir unes escantes resplendents no ho era tot.

El peix Irisat

Resum

EL TEMA: El tema principal d’aquest conte és que no ens podem pensar que som millor que la resta, hem d’aprendre a conviure i compartir amb els altres, ja que d’aquesta manera serem més feliços.

Activitat (Aula p4)Per treballar aquest conte, aprofitarem la bona qualitat de les il•lustracions. L’activitat consistirà en el següent: primer la mestra col•locarà als infants asseguts al terra en forma de rotllana i els hi llegirà el conte del peix irisat. Una vegada la professora hagi llegit el llibre a classe, els hi ensenyarà els infants diverses il•lustracions i aquests hauran de comentar el que observen en elles. Posteriorment, l’educadora llegirà petits fragments del conte i els infants hauran de relacionar-los amb les diferents imatges.

1. El text i la imatgeLa imatge d’aquest llibre és molt bona, ja que és simple però a la vegada atractiva i això fa que ajudi als infants a entendre millor tot allò que explica el text. El color que hi predomina en aquest conte és el blau que simula el fons del mar però per una altra banda trobem que les escates dels peixos, els animals marins i altres éssers vius són de colors més càlidsper representar que hi ha vida. Trobem il•lustracions que estan tan ben dibuixades que s’entenen soles sense necessitat de text.

2.personatges El personatge principal és: El peix Irisat.Els personatges secundaris són:Els diferents peixos del oceà i diferents animals marins que poden trobar dins de l’aigua, com l’estrella de mar i el popPersonatges humanitzats: el fet que els personatges siguin animals humanitzats agrada molt els infants, ja que es senten identificats amb ells.

3.ESTRUCTURA IntroduccióNusDesençall

Els principals aspectes literaris


Comments

    There are no comments for this Glog.