Melomania

In Glogpedia

by tresunokuatro
Last updated 6 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Music

Toggle fullscreen Print glog
Melomania

.

.

.

Rapsusklei - Melomanía

Nach - El idioma de los dioses

Eman & Big Akro - Puro poema (Sabadell Nord)

La música uneix les persones, ajuda a fer desaparèixer les diferències injustificades amb les quals es margina a comunitats concretes. "Rap vs racismo", és un tema que gira al voltant de l'exclusió de races a la nostra comunitat.

Rap vs racismo

.

A més, trobem temes com "Somos iguales", de Green Valley, un grup de reggae espanyol que també ha composat lletres sobre la violència de gènere...

Gairebé tots/es els/les músics/ques que han desfilat per pentagrames han intentat expressar el que la música és per a ells/es: de diverses nacions, sense pàtria, mundialment famosos o sols al seu barri...

RasSody- ¿Qué pasó? (Sabadell)

Green Valley - Somos iguales

Definim melomania com a passió, com amor per la música... Amor per quelcom que ens fa sentir. Què busquem, doncs, les persones escoltant música? Buidar la ment i gaudir? Difondre missatge, uns sentiments? Emmagatzemar records en cançons? Recolzament en els pitjors moments? Una banda sonora que faci tintinejar els somriures?

Diversidad "The experience"

.

Diversidad "The experience", és un projecte que recull un artista de cada nació per a fer un temàtica lliure.

Green Valley ft. Rayden - Las estrellas del cielo

Melomania

Melomania

Kayo Malayo - El rei

Kortatu - Zu atrapa tu arte

.

Com a crit de manifest, amb diversos tons... Sempre hem tingut la necessitat de expressar la nostra opinió en relació amb quelcom ens rodeja.

Boikot - No pasarán


Comments

    There are no comments for this Glog.