Matematika_kod_prof._Barbir

by Vjera12
Last updated 7 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Resources & Tools
Subject:
Homework & Study
Grade:
7,8,6,5

Toggle fullscreen Print glog
Matematika_kod_prof._Barbir

Redovito vježbaj i piši svaku domaću zadaću, poštujući pravila:- DZ se pišu na zadnoj strani bilježnice;- svaka DZ ima redni broj i datum;- DZ se pišu olovkom osim broj stranice izadatka iz udžbenika koji su zadani.- na početku sata pitaj učitelja ako ti nekizadatak iz DZ nije jasan, uz uvjet daimaš taj zadatak prepisan u bilježnicu iostavljeno mjesto da rezultat nadopišeš;- prihvaćaju se opravdanja samo onihučenika koji su duže vrijeme bili odsutniili su im roditelji pismeno opravdali.

- udžbenik,- bilježnica (A4, na kvadratiće)- pribor za pisanje (olovka / tehnička, gumica, kemijska crvena olovka, barem 4 bojice i žuti marker)- oštrilo / mine za tehničku- malo ravnalo koje stane u pernicu- selotejp / ljepilo

INFORMACIJE ZA RODITELJEA smjena:ČET u 17:30-18:15B smjena:PON u 09:50-10:35

- aktivno prati nastavu;- u bilježnicu ŠR piši olovkom, uredno i pregledno, SVE sa ploče prepiši u bilježnicu. Što ti nedostaje nadopuni do sljedećeg šk. sata!- pitaj učitelja ako ti nešto nije jasno;- NE ustaj s mjesta i ne ometaj nastavu pričanjem!

Matematika

za 6.a, 6.b, 6.ci 8.b razredšk. god. 2013./2014.

Kad se obrađuje geometrijskacjelina obavezno je na satdonjeti uz gore navedeno:- geometrijska bilježnica kojamože biti iz predhodnegodina ako nije ispunjena;- dva trokuta;- kutomjer i- šestar.

Dogovor o radu

.

Kako do 5 iz bilježnice?Osim što bilježnica mora sadržavati sve ŠR i DZ, svi listići s zadacima i provjerama moraju biti zalijepljeni u bilježnicu na mjestu šk. sata kojem pripadaju (zalijepljene provjere moraju biti i potpisane od strane roditelja - kao potvrda o uvidu).Sve bilježnice od početka rujna potrebno je čuvati do kraja šk. godine. Ocjenjuje se urednost i potpunost.

Geometrijski pribor

kod profesorice BARBIR ALAVANJE

Na školskom satu:

Kod kuće:

Elementi vrednovanja u nastavi matematike

Obavezan pribor


Comments

    There are no comments for this Glog.