Mary Poppins

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 5 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
Mary Poppins

ARGUMENT

Fitxa TècnicaDirecció: Robert StevensonProducció: Walt DisneyGuió: Bill Walsh, Don DaGradi, P. L. TraversMúsica: Richard M. Sherman, Robert B. ShermanFotografia: Edward ColmanMuntatge: Cotton WarburtonProtagonistesJulie Andrews - Mary PoppinsDick Van Dyke - Bert / Sr. Dawes Sr.David Tomlinson - George W. BanksGlynis Johns - Winifred Banks Dades i XifresKaren Dotrice - Jane Banks País: Estats Units Any: 1964 Gènere: Musical Duració: 139 minuts

Jane i Michael són dos nens que necessiten una mainadera. Per això el seu pare escriu un anunci per trobar una mainadera i els nens també fan el mateix. Un dia Mary Poppins vola amb el paraigua i veu un anunci de la Jane i Michael. Moltes mainaderes s'assabenten de l'anunci que ha posat el pare però només Mary Poppins arriba per l'anunci dels nens, i aconsegueix la feina. Amb la mainadera, els nens desfruten moltíssim i ella resol tots els problemes com un joc. Més tard acompanyats del seu amic Bert, viuen en unes situacions cada vegada més divertides. Gràcies a Mary Poppins, el pare dels nens s'adona que no ha demostrat molt efecte i atenció en els seus fills. Al final, Mary Poppins com que aconsegueix fer feliç a la família, desapareix per ajudar a una altra família.

MARY POPPINS

Seria incapaç de calcular quantes vegades vaig veure "Mary Poppins" quan era una nena. M'impressionava el maletí de Mary Poppins, les cançons que cantaven i aquesta barreja de dibuixos animats i actors de carn i ossos. Mary em va ensenyar la importància de riure, d'imaginar, de creure en un mateix, de ser aducada i bona. Però a més, aquesta pel·lícula amb aquesta banda sonora, aquest sentiment i aquesta gran força que posseeix, fa que "Mary Poppins" sigui una de les millors pel·lícules del cinema. Jo la recomano moltíssim, sobretot als més petits, ja que per als adults pot ser una tonteria, però per als nens és meravellós.

CRÍTICA

SABIES QUE...

"Mary Poppins" va ser la primera pel·lícula del gènere musical que va col·locar en un mateix pla a actors de carn i ossos amb dibuixos animats.El guió d'aquesta pel·lícula produïda per Walt Disney Studios es va basar en l'obra escrita per Pamela Lyndon Travers.Tot i ser una pel·lícula infantil, va ser la més taquillera de l'any a les sales de cinema d'Estats Units, Canadà i Gran Bretanya.


Comments

    There are no comments for this Glog.