Mamma Mia!

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 6 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
Mamma Mia!

MAMMA MIA!

Fitxa TècnicaDirecció: Phyllida LloydProducció: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Gary Goetzman, Tom Hanks, Rita WilsonGuió: Catherine Johnson, Benny Andersson, Björn UlvaeusMúsica: Stig Anderson, Benny Andersson, Björn UlvaeusFotografia: Haris ZambarloukosProtagonistesMeryl Streep - Donna SheridanAmanda Seyfried - Sophie SheridanPierce Brosnan - Sam CarmichaelColin Firth - Harry BrightStellan Skarsgård - Bill AndersonJulie Walters - Rosie MulliganDades i XifresPaïsos: Estats Units, Regne UnitAny: 2008Gènere: MusicalDuració: 108 minunts

Sophie és una noia jove que viu amb la seva mare anomenada Donna en una illa grega i que es vol casar amb Sky. Sophie no ha sabut mai qui és el seu pare perquè la seva mare mai li ha dit. Sophie té l'oportunitat de saber-ho quan troba la direcció de tres homes al diari antic de la seva mare. Sense que la seva mare s'assabenti, decideix convidar-los al seu casament.Quan Sam, Harry i Bill arriben a l'illa i es troben amb Sophie i Donna, han d'intentar resoldre tots junts el misteri de qui és el veritable pare de Sophie per poder acompanyar-la al altar.

ARGUMENT

CRÍTICA

És una pel·lícula que transmet d'una manera sorprenent aquesta alegria que donen les cançons d'ABBA. Els escenaris del film són meravellosos i realment els actors m'han agradat molt, sobretot Meryl Streep, que de nou fa una fantàstica actuació.Us animo a tots a veure la pel·lícula, ja que es passa una estona molt divertida i entretinguda, sobretot si ets molt fan d'ABBA.

SABIES QUE...

"Mamma Mia!" és un musical escrit per Catherine Johnson amb les cançons del grup ABBA. El títol del musical correspon a un dels temes de més èxit del grup.El Tema "Fernando" és l'únic dels èxits d'ABBA que no surt completa en la pel·lícula per la relació amb la guerra.


Comments

    There are no comments for this Glog.