La Volta al mon

In Glogpedia

by aluTirant14
Last updated 6 years ago

Discipline:
Resources & Tools
Subject:
Travel Guide

Toggle fullscreen Print glog
La Volta al mon

unt mollit anim id est laborum.

PROTAGONISTES:

LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES.

PHILEAS FOGG: Era un home ric, prim, alt i elgant. Sobretot, era un home puntual i calculador. No mostraba els seus sentiments a ningú.

AOUDA: Alta, prima, de trets indis i la seua roba era de llargues túniques i llargs vestits. Més tard seria l'esposa de P.Fogg.

JEAN PASSEPARTOUT: Era el criat de Phileas Fogg. Era un hombre joven de estatura mitjana, amb bigot i accent francés.

A Londres, el diemcres 2 d'octubre de 1872, després de contractar a Passepartout, Fogg es va dirigir al Reform Club, Allí tots parlaven del robatori que havia tingut lloc uns dies abans. Mentres ho comentaven Fogg va apostar 20.000 libres contra alguns dels seus companys a que podia donar la volta al món en 80 dies. Ells van acceptar.

Eixe mateix dia Fogg i Passepartout, van agafar un tren i van començar el seu viatge. El 9 d'octubre van arribar a Suez (Egipte). Allí els esperava el detectiu Fix amb una ordre d'arrest com a sospitosos del fanmós robatori en Anglaterra. Foggg i Passepartout van creuar aquelles terres i Fix va decidir seguir-los al seu pròxim destí a vore si aquesta vegada tenia més sort.

25 dies després van arribar a Bombay. Des de Bombay van agafar un tren fins a Calcuta, però com les vies no estaven acabades van seguir endavant amb un elefant. De sobte van vore una filera d'homes que portaven un càdaver d'un home i a una jove. Anaven a incinerar-la. Tenien que fer algo. Passepartout se les va arreglar per a salvar-la. Ara , els dos junts més Aouda, la jove, van continuar el seu camí

Havien passat 32 dies desde l'inici del viatge. Tenien que arribar a Calculta per a agafar allí el vaixell cap a Hong Kong. Van agafar altre en Shangai per a poder arribar a Yokohama. Van hacer´hi alguns contratemps en aquesta travessia, però tot va eixir bé. Fix esdtava xafant-los els talons.

Fogg va comprar un vaixell per a arribar a Liverpool, però en arribar, Fix el va arrestar acuusan´-li del robatori a Anglaterra.

Altre vaixell estava punt de salpar cap a San Francisco. Hi havia que travessar l'oceà Pacífic en 22 dies. Van arribar a San Francisco i, com havia que dona´-se pressa, van agafar ràoidament un tren que els portara a Nova York. Desgraciadament, els indis van asaltar el tren i van segrestar a Passepartout. Fogg el va rescatar i van anara tots al port on els esperava el vaixell, però van arribar tard.

Al dia següent es va demostrar la seua innocència, però ja havia perdut l'aposta. En la seua casa, van descobrir que en realitat estvane a 21 de desembre, havia guanyat l'aposta! A les 20:45 es va presentar en el Reform Club i la va guanyar.Al dia següent es va casar amb Aouda.

Mr.Fix: Era un detectiu. Era una persona robusta i d'estatura normal i sempre anava elegant amb el seu trage verd.

RECORREGUT:

Andrea Medina PiñaNestor Lobos López3º ESO B


Comments

    There are no comments for this Glog.