La volta al món en 80 dies

In Glogpedia

by lpuiggros
Last updated 7 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Literature

Toggle fullscreen Print glog
La volta al món en 80 dies

BIOGRAFIA

Jules Gabriel Verne va néixer a Nantes el 8 de febrer de 1828 i va morir a Amiens el 24 de març de 1905.

QUI VA SER?

Fou un escriptor francès conegut especialment per novel·les on apareixen molts temes de ciència-ficció i un nombre considerable d'invents tècnics. Una de les seves idees era la "novel·la de la ciència": escriure aventures basades en els invents i avenços científics i tècnics.És el segon autor més traduït de tots els temps, després d'Agatha ChristieJuntament amb H.G. Wells és considerat un dels pares de la ciència-ficció. Durant molts anys visqué a la ciutat d'Amiens, a la casa que, avui dia, és un museu en honor seu.

ANTIC

LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES

JULES VERNE

MODERN

PETEIT RESUM

Aquest llibre tracta sobre un home que emprent un gran viatge amb el seu criat com acompanyant. El viatge el té que fer a tot el món, però en 80 dies. Si no ho fa perdra l'aposta feta amb els seus amics del Reform Club. Per el camí fan amics i enemics, tenen problemes...Al final quan arriben a casa Jules Verne es casa i guanya l'aposta. UN VIATGE INCREIBLE!

AVENTURA

Quan faltaba poc per arribar Phileas es va posar malalt. El criat es pensava que no ho aconseguirien. Van anar ràpidament cap a un hóspital i el van medicar. Passades 12 hores ja eren al carrer recuperant el temps.


Comments

    There are no comments for this Glog.