[2014] iri iraida: LA REFUSTA

In Glogpedia

by fbesora1
Last updated 8 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Science
Subject:
Environmental Studies
Grade:
12

Toggle fullscreen Print glog
[2014] iri iraida: LA REFUSTA

AL PRINCIPIL'ésser humà utilitzava la fusta com a combustible i com a matèria primera per a l'elaboració, eines o instruments diversos.

L'OBTENCIÓ DE LA FUSTA1-Es talen els arbres.2- Es treuen l'escorça i les branques.3-Es tallen a trossos. Generalment,els troncs es serren al llarg.Es, així, peces de fusta massissa que s'anomenen, segons les seves formes i dimensions, llistons, bigues, pals, taulons...4- S'assequen les peces finals.

PROPIETATS DE LA FUSTAconductivitat acústicaconductivitat elèctricaconductivitat tèrmicadensitatHigroscopicitatduresamaquinabilitatcombustibilitatreciclabilitatbiodegradabilitat

LA FUSTA

IRAIDA

Per treballar la fusta es fan servir eines manuals o màquines eina.Les eines manuals s'utilitzen amb les mans i en general, tenen un mànec per agafar-les i una altra part activa, amb la qual es realitza el treball.Les màquines eina són instruments que substitueixen l'acció manual per una sèrie de moviments que redueixen i simplifiquen l'esforç humà. Estan formades, bàsicament, per una eina i un motor elèctric.


Comments

    There are no comments for this Glog.