La Mort Tenia Un Preu

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 7 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
La Mort Tenia Un Preu

LA MORT TENIA UN PREU

L'Indi és un assassí que aconsegueix escapar de la presó amb l'ajuda de la seva banda. Quan els guàrdies descobreixen que s'ha escapat, anuncien a cada poble que posin una recompensa per la seva captura. Això fa que el Manco i el coronel Douglas Mortimer s'uneixin per poder capturar l'Indi ia tota la seva banda. Però Mortimer vol matar a l'Indi, ja que va violar la seva germana, provocant que ella es suïcidés. Per poder capturar-los, el Manco i Mortimer es guanyen la confiança de l'Indi alliberant a un dels seus bandits i aconsegueixen ser membres de la seva banda. Però més tard són descoberts i es provoca un terrible final.

Fitxa TècnicaDirecció: Sergio LeoneProducció: Alberto Grimaldi, Arturo GonzálezGuió: Luciano Vincenzoni, Sergio LeoneMúsica: Ennio MorriconeFotografia: Massimo DallamanoMuntatge: Eugenio Alabiso, Adriana Novelli, Giorgio SerrallongaEscenografia: Rafael Ferri JordaProtagonistesClint Eastwood - El MancoLee Van Cleef - Coronel Douglas MortimerGian Maria Volonté – L'IndiDades i XifresPaïsos: Itàlia, Espanya, Alemanya OccidentalAny: 1965Gènere: WesternDurada: 130 minuts

Una altra de les millors pel·lícules del Western. La història entreté a qualsevol, els grans protagonistes, els paisatges desolats i desèrtics, la increïble banda sonora, els diàlegs, les frases còmiques, els escenaris, tot ens teletransporta al vell Oest. Val la pena veure-la, sens dubte.

ARGUMENT

Sergio Leone va escriure el personatge del coronel Mortimer per a Henry Fonda, però ell ho va rebutjar sense ni tan sols llegir-lo.Sergio Leone volia en principi a Lee Marvin per al paper del Coronel Mortimer.El protagonista es diu Manco perquè utilitza la mà dreta per disparar i la mà esquerra per barallar, beure o per a una altra cosa.

CRÍTICA

SABIES QUE...


Comments

    There are no comments for this Glog.