La brossa d'internet

In Glogpedia

by Marco242001
Last updated 5 years ago

Discipline:
Science
Subject:
Computer Science
Grade:
4

Toggle fullscreen Print glog
La brossa d'internet

LA BROSSA D'INTERNET

Quan algú puja videos o fotos a internet, ha de ser responsable amb el que es publica, ja que pot acabar sent viral i poden acabar ficant-se amb tu.

Un virus és una seqüencia de codi que normalment esta dissenyat per a difondre a traves de diferents canals de comunicació per controlar-lo espatllar un ordinador.Hi ha molts tipus de virus que et poden espatllar l'ordinador.

El correu brossa (spam en anglès) és aquell missatge enviat per un mitjà electrònic, indiscriminada i massivament, sense el consentiment del receptor. La seva finalitat generalment és comercial, tot i que també són freqüents els enganys amb la intenció de treure profit econòmic de les victimes.

Responsabilitat

El Spam

Els Virus

Consells per navegar segur

Quan navegues per internet has de tenir en compte:-Desactivar l'us compartit d'arxius-Fer un "Back-up" abans d'utilitzar el teu dispositiu-Tenir en compte que els teus moviments poden ser vistos per terceres persones-No posar el telefon en algunes pàgines, ja que normalment et cobren diners.-No deixar que el teu dispositiu es conecti automàticament a xarxes públiques.

Alguns videos que han sigut publicats a internet sense responsabilitat han acabat sent famosos. Normalment als nens els fa il·lusió però, en canvi, a altres no, perque s'han acabat ficant amb ells.

Videos virals

Glog by: Victor Herrada, Victor Lopez, Marco Herrero i Aina Soriano

El Rap de MINECRAFT


Comments

    There are no comments for this Glog.