Koning van Katoren

In Glogpedia

by jorikhv
Last updated 6 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Book Reports

Toggle fullscreen Print glog
Koning van Katoren

Korte samenvatting:Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed wordt het land bestuurd door zes ministers en zij doen niet echt hun best om een nieuwe koning te vinden.Dan is daar ineens Stach, een jongen van zeventien jaar oud. Hij wil heel graag de nieuwe koning worden maar de ministers maken het hem niet gemakkelijk. Ze geven hem een aantal, bijna onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om koning te worden en uiteindelijk lukt het hem ook en is hij een held.

Wat vind ik van het boek “Koning van Katoren”?Ik vind dit een leuk en makkelijk boek om te lezen. Ik vond het ook een goed boek omdat ik tijdens het lezen nieuwsgierig werd hoe het met Stach zou gaan aflopen en omdat het op een leuke manier is geschreven.

Hoofdpersoon:De hoofdpersoon van het verhaal is Stach. Hij is moedig, aardig en een beetje eigenwijs. Hij is bereidt iedereen te helpen.Zelf zou ik graag de hoofdpersoon zijn, want hij heeft goede karaktereigenschappen en hij maakt erg veel leuke en spannende dingen mee. En op het eind is hij natuurlijk koning. Ook heeft hij (als ik het verhaal moet geloven) een leuk meisje gevonden.


Comments

    There are no comments for this Glog.