Impressionisme

by josuefernandez1
Last updated 6 years ago

Discipline:
No category
Subject:
No topic

Toggle fullscreen Print glog
Impressionisme

Joaquim Sorolla

l'impressionisme

Édouard Manet

Édouard Manet va neixer el 23 de gener de 1832. Fou un cèlebre pintor francès, un dels iniciadors de l'Impressionisme. Inicià l'estil amb dinar al camp va escandalitzar pel nu de la figura femenina.

Claude Monet

Claude Monet va neixer el 14 de novembre de 1840. va ser, el pintor més important i obstinat representant de l'impressionisme francès. Va encunyar el nom d'impressionisme amb Impressió. sol naixent

Joaquim Sorolla i Bastida va neixer el 27 de febrer de 1863.fou un pintor i artista gràfic valencià. Els seus treballs mostren paisatges i monuments de temàtica social i històrica, i els paisatges sota la llum del sol. Pintor de la llum del Mediterrani (nens a la platja).

Ramon Casas

Ramon Casas i Carbó va neixer el 4 de gener de 1866. Va ser un pintor i dibuixant. i un dels impulsors del modernisme català. Va ser el millor pintor de la primera generació modernista i, junt amb Rusiñol. (La Càrrega)

Santiago Rusiñol

Santiago Rusiñol i Prats va neixer el 25 de febrer de 1861. Fou un artista polifacètic i un dels líders del Modernisme a Catalunya. Va introduir els plantejaments modernistes al Principat.


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.