Germans Grimm

In Glogpedia

by danibiar
Last updated 6 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Writers Biographies

Toggle fullscreen Print glog
Germans Grimm

Rackham, A. i Ribas, C. (1999). Rondalles de Grimm. Barcelona: Joventut.Zurdo, M. T. (1986). Hermanos Grimm. Cuentos. Madrid: Catedra.Garzo, G. M., Serrano, J. i Seijo, A. (2000). Cuentos de Grimm. Madrid: Anaya.

Obres amb finals diferents del Disney:- Blancaneus.- Caputxeta vermella.- La Ventafocs.- La bella dorment.- Rapunzel.- Els músics de Bremen.- Les xiquetes sense mans.- L'os cantarí.

Els...

Contes originals (sense censura):- No tenen finals feliços.- Castics molt cruels per als malvats.- Recopilen contes de tradicions orals dirigides a adults, amb la qual cosa:- Moltes escenes de violència i sexe.Reescriuen els contes:- Per adaptar-se a la demanda de la societat.- Tres tipus de contes: meravellosos, de costums i d'animals.- Finals feliços.- Conserven escenes de duresa, preparant als xiquets per a la vida real.

Germans Grimm!

Característiques de les obres.

Obres importants

Referències Bibliogràfiques

Daniel Bellod Ballester.Jorge Navalón Camarasa.Rubén Sánchez Adsuar.

Memebres del grup

Joan SensePor

Jacob Grimm (Hanau, actual Alemanya, 1785 - Berlín, 1863) i Wilhelm Grimm (Hanau, 1786 - Berlín, 1859).Van ser uns filòsofs i bibliotecaris coneguts per travessar tota Alemanya recollint contes de tradició oral detall a detall. Van respectar al màxim la frescor i espontaneïtat dels contes tradicionals, en compte de sotmetre'ls a reelaboracions artificials.

Biografia.


Comments

    There are no comments for this Glog.