Els Mercenaris 3

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 5 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
Els Mercenaris 3

ELS MERCENARIS 3

CRÍTICA

Barney Ross i la resta de l'equip es troben amb Conrad Stonebanks, que anys enrere Barney el va expulsar del grup, ja que es va convertir en un cruel traficant d'armes. Stonebanks vol eliminar als mercenaris pel que va passar i Barney l'intenta matar amb el seu grup, però no ho aconsegueixen. Barney s'adona que el seu equip ja és vell i decideix fer un nou equip de mercenaris, que són més joves, ràpids i amb més coneixement de tecnologia. Al final, Barney amb l'ajuda del seu equip vell i nou,aconsegueixen vèncer a Stonebanks.

Jason Statham gairebé mor ofegat per intentar fer una escena de risc en lloc del seu doble.Wesley Snipes no va poder estar en la segona pel·lícula, ja que va estar dos anys a la presó i quan va sortir de la presó el van contractar per ¨Els Mercenaris 3".La pel·lícula no va aconseguir tant públic com les anteriors entregues a causa de la disminució de violència i sang.

Fitxa TècnicaDirecció: Patrick HughesProducció: Avi Lerner, Kevin King-Templeton, Danny Lerner, Les Weldon, John Thompson1Guió: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Sylvester StalloneMúsica: Brian TylerFotografia: Peter Menzies, Jr.Muntatge: Siguin Albertson, Paul HarbProtagonistesSylvester Stallone - Barney RossJason Statham - Llegeix ChristmasAntonio Banderas - LlebrerJet Li - Yin YangWesley Snipes - Doctor DeathDolph Lundgren - Gunner JensenKelsey Grammer - BonaparteRandy Couture - Toll Road Dades i XifresTerry Crews - Hale Caesar País: Estats UnitsKellan Lutz - John Smilee Any: 2014Ronda Rousey - Lluna Gènere: AccióGlen Powell - Thorn Durada: 126 minutsVictor Ortiz - MarsRobert Davi - Goran VataMel Gibson - Conrad StonebanksHarrison Ford - Max DrummerArnold Schwarzenegger - Trench Mauser

ARGUMENT

SABIES QUE...

És una pel·lícula que quan la vaig veure per primera vegada em va agradar molt per la seva forma de fer entretenir al públic amb les seves escenes d'acció. Però molta gent diu que és la pitjor pel·lícula de la saga, ja que les anteriors diuen que hi havia més violència, més acció i més sang. Segurament si jo hagués vist les altres també hagués dit el mateix. Però hi ha una cosa en aquesta pel·lícula que les altres no tenen, la gran quantitat d'aritstes famosos que surten.


Comments

    There are no comments for this Glog.