El ritual de la momificacion

In Glogpedia

by 02fraucahector56ac968c15233
Last updated 5 years ago

Discipline:
Social Studies
Subject:
Ancient History
Grade:
6,7,8,9

Toggle fullscreen Print glog
El ritual de la momificacion

Grup 4:El ritual de la momificacio

Formava part de un ritual funerari. La conservació de el cos de el difunt era molt important. A l’Antic Egipte la gent creia en l’ immortalitat,per aquesta raó, el cuidaven molt bé

La momificació a l’antic Egipte:

IMATGES

Els primers egipcis antics enterraven als seus morts en petits forats en el desert. La calor i la sequedat de la sorra deshidrataron els cossos ràpidament, creant realistes i naturals 'mòmies'.Més tard, els antics egipcis van començar enterrar els seus morts en taüts per protegir-los dels animals salvatges en el desert. No obstant això, es van adonar que els cossos col·locats en taüts van decaure quan no estaven exposats a la sorra calenta i sec del desert.Durant molts segles, els antics egipcis van desenvolupar un mètode per conservar els cossos perquè hi pugui haver realista. El procés va incloure embalsamar els cossos i embolicant en tires de lli. Avui cridem a aquest procés de momificació.

La momificació:

Un home important ha mort i el seu cos necessita per estar preparat per a l'enterrament.El procés de momificació té dues etapes. En primer lloc, l'embalsamament del cos. Llavors, l'embolcall i l'enterrament del cos.

La histora de la momificació:

VIDEOS


Comments

    There are no comments for this Glog.