El Rei Lleó

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 4 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
El Rei Lleó

Fitxa TècnicaDirecció: Rob Minkoff, Roger AllersProducció: Don HahnGuió: Irene Mecchi, Jonathan Roberts, Linda WoolvertonBasada en: Hamlet de William ShakespeareMúsica: Hans Zimmer, Tim Rice, Elton JohnProtagonistes Matthew Broderick - SimbaJeremy Irons - Scar Dades i XifresErnie Sabella - Pumbaa País: Estats UnitsNathan Lane - Timon Any: 1994Moira Kelly - Nala Durada: 88 minutsRobert Guillaume - Rafiki Gènere: AnimacióRowan Atkinson - ZazúJames Earl Jones – Mufasa

EL REI LLEÓ

"El Rei Lleó" és la millor pel·lícula d'animació que he vist mai i a més és la meva pel·lícula preferida d'animació. Per la seva història plena d'emocions, sentiments i sensacions, per els seus grans paisatges de la sabana i també per la batalla final entre Simba i Scar. Sens dubte, és una gran pel·lícula de dibuixos animats per a nens. Aquells que encara no han vist la pel·lícula s'estan perdent una bella joia d'animació.

SABIES QUE...

Al cap d'uns anys, Simba rescata a Pumba d'una lleona que resulta ser la Nala. Ella, sorpresa per veure'l viu, li diu que torni al regne per treu Scar de rei, ja que s'ha convertit en un mal governador. Al principi, en Simba no vol ajudar-la, però al final ho accepta per les paraules d'en Rafiki.Quan arriba, en Simba lluita contra l'Scar i quan està a punt de perdre, l'Scar li diu que va ser ell qui va matar al seu pare. En un atac de ràbia en Simba aconsegueix vèncer l'Scar i acaba sent ell el nou rei.

És la primera pel·lícula de Disney en què no apareix cap humà.El Rei Lleó és la segona pel·lícula d'animació més taquillera de tota la història del cinema.Es va trigar 4 anys a realitzar-la i es van pintar més de 1.000.000 de dibuixos originals i 1.190 escenes individuals pintades a mà.

ARGUMENT

En Simba, és un cadell de lleó que viu amb els seus pares, els reis Mufasa i Sarabia, i amb la seva amiga, la Nala. En Simba és el successor al tron, per la qual cosa el seu oncle Scar, amb l'ajuda de tres malvades hienes, planeja un pla per matar a Mufasa i fer creure a Simba que ell ho ha fet. Quan aconsegueixen matar a Mufasa, Simba creu que ha estat ell i fuig pensant que ha matat el seu pare mentre les tres hienes el persegueixen per matar-lo. Però s'allibera d'elles i arriba a la selva on coneix a Timon i a Pumbaa. De seguida es fan molt amics i ells enseyen moltes coses a Simba. Mentrestant, Scar ocupa el tron.

CRÍTICA


Comments

    There are no comments for this Glog.