El Neoclassic

by AlbaCastro17
Last updated 6 years ago

Discipline:
No category
Subject:
No topic

Toggle fullscreen Print glog
El Neoclassic

El Neoclssicisme reivindicava la tornada al classicisme grec i roma. Hi van influir el descobrimentde jaciments arqueoligics de l'antiguitat, l'expansio de les idees de la il·lustracio i la Revolucio Francesa.

Neoclassicisme

Com altres municipis del Nord, La Madeleine pertanyia al comtat de Flandes a l'Edat Mitjana i es va veure sacsejada per les guerres entre flamencs, espanyols i francesos. Les lluites de religió que van dividir Europa en dues meitats van arribar també a la regió. Amb el pas definitiu a França (i per tant al catolicisme) al segle XVII va començar un període de desenvolupament, basat sobretot en el comerç amb la propera Lille.A començaments de la Revolució Francesa comptava només amb 600 habitants, després d'un llarg període d'epidèmies.

L' esglsia de la madeleine

Your text here

La Porta de Brandenburg (en alemany Brandenburger Tor) és una de les antigues portes d'accés a Berlín i un dels principals símbols de la ciutat. Està situada entre la Pariser Platz i la plaça del 18 de Març, a poca distància del Reichstag. Va ser encarregada pel rei Frederic Guillem II de Prússia com a símbol de pau i construïda per Carl Gotthard Langhans entre 1788 i 1791.

Your text here

La porta de Brandenburg

Your text here

Your text here


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.