Echipamentul hotelier

by loryrous
Last updated 5 years ago

Discipline:
Resources & Tools
Subject:
Finished Assignment Examples

Toggle fullscreen Print glog
Echipamentul hotelier

Componenta materiala isi pune amprenta asupra calitatii serviciilor hoteliere prin cerintele de confort, functionalitate, estetice, de siguranta si securitate pe care echipamentele diferitelor unitati prestatoare le intrunesc.

Echipamentul hotelier

Principalele criterii pe care trebuie sa le indeplineasca echipamentele hoteliere pentru a asigura calitatea serviciilor clientilor sunt:

Facilitati de acces:*claritatea semnalizarii;*certitudinea de a gasi un loc de parcare;*solutii/inovari in masura sa reduca timpul de transport.

Amplasarea:* in zone pitoresti cat mai putin poluate;*mediul apropiat hotelului ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber,obiective turistice.

Dotarea cu mobilier si obiecte de inventar*camere confortabile care ofera ceva mai mult decat dotarile standard un candelabru, o mocheta pufoasa, o modalitate de amenajare a camerelor diferita pe etaj.Cladirea propriu-zisa*stil arhitectural armonios care se integreaza in peisaj.

Constructia si instalatiile:*nivelul de tehnicitate incorporat in masura sa asigure: ->proprietati estetice, fotoizolante ->fiabilitate ridicata: asigura cheltuieli de intretinere mai mici, precum si reclamatii mai putine; ->instalatii cu senzori; ->acces internet; -> informatii curente si complete


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.