Digital Storytelling

In Glogpedia

by TamaraCardenas
Last updated 4 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Writing
Grade:
6,7,8,9

Toggle fullscreen Print glog
Digital Storytelling

Títol: Viure amb la Hilda (i els seus inconvenients)Autora: Bel OlidIl·lustradora: Mercè CanalsEditorial: Estrella Polar.Any edició: 2017Nº de pàgines: 34 pàgines.Format: 22 x 23 cm.

1. ESTRUCTURA- Repetició de les seqüències narratives. - Permet fer anticipacions als infants. - Final obert. 2.RELACIÓ TEXT IMATGE- Història escrita en imatges. - Són il·lustracions acolorides, espectaculars i carregades de detalls amb pinzell.- Frescor intel·ligència.3. HUMOR:- Història divertida (personatge trapella).- Tema de gran profunditat:la convivència.

VIURE AMB LA HILDA (i els seus inconvenients)- Bel Olid i Mercè Canals-

2.ASPECTESDESTACABLES!

3.SOM DETECTIUS LECTORS! Objectius:•Escoltar activament tot participant durant la lectura.•Treballar la rellevància de la RELACIÓ-TEXT IMATGE.

La Hilda és una nena amb una imaginació desbordant que busca companyia, però contínuament troba inconvenients a tots els seus candidats. «Viure amb un cocodril pot semblar emocionant, però té els seus inconvenients. Amb tantes dents, es passa hores al bany raspallant-se-les. I quan ja les té netes, continua sent un cocodril. I si li agafa un atac de gana i em menja?». És una divertida història sobre la convivència.

1.RESUM

TAMARA CÁRDENAS IGLESIAS

1.LA COBERTA PERDUDAObjectius: •Conèixer la rellevància que adquireix la COBERTA en un àlbum il·lustrat.•Desenvolupar el paper de l’autora i la il·lustradora creant una coberta a la història.

2. SOM ESCRIPTORS/ES I IL·LUSTRADORS/ES!Objectius:•Comprendre la importància del FINAL de la història.•Desenvolupar el paper de l’autora i la il·lustradora creant un final a la història.

Àlbum il·lustrat guanyador del premi Destino Infantil Apel·les Mestres 2016

3.ACTIVITATS P5!


Comments

    There are no comments for this Glog.