De la Cabeza a Los Pies

In Glogpedia

by mirelai
Last updated 6 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Artist Biographies

Toggle fullscreen Print glog
De la Cabeza a Los Pies

Títol: De la cabeza a los piesAutor: Eric CarleIl•lustrador: Eric CarleLloc d’edició: MadridEditorial: KóKINOSAny: 2013Pàgines: 28Llengua: CastellàEnquadernació: Tapa dura

DE LA CABEZA A LOS PIESEric Carle

1) Abans de llegir el conte, entre tots, s'intentarà esbrinar en què consistirà observant els paratextos. A més, es parlarà de com són els personatges: com van vestits, les seves característiques físiques, quins animals apareixen i com són, etc.2) Un cop llegit el conte, es rellegirà i s'animarà als infants perquè facin el que diuen els animals per comprovar que ells també són capaços de fer-ho. A més, com a activitat extensible, entre tots podríem pensar altres animals i seguint l'estructura del text, de diàlegs breus i repetitius, tots faríem el que digués un infant imitant a un animal.

Referència completa

Aspectes literàris

Activitats

És un àlbum il·lustrat on apareixen diferents tipus d’animals que fan alguna cosa que els caracteritza amb el cos i volen saber si el personatge que l’acompanya també és capaç de fer-ho. A més, anima al lector a fer-ho ell també.

1) Paratextos: -Format: mitjà, pàgines gruixudes, manipulable, resistent, segur (cantonades arrodonides) -Portada i primera pàgina estan relacionades. Els personatges senyalen el que diu el títol - Contraportada - Guardes -Imatges: grans, clares i divertides. Apareixen diferents personatges i cultures, i no hi ha estereotips. Destaca text i imatge sobre un fons blanc.2) Relació text-imatge: es complementen i s'alimenten entre si. Parlen al lector. 3) Breus diàlegs repetitius: "Soy un...y..¿Y tú? ¡También!"


Comments

    There are no comments for this Glog.