Contes del Mon

In Glogpedia

by 5673cc59381615673cc59410e4
Last updated 5 years ago

Discipline:
Language Arts
Subject:
Writing
Grade:
6,7,8,9

Toggle fullscreen Print glog
Contes del Mon

El teatre de titelles és una antiga forma d'expressió artística que existeix fa uns 3.000 anys enrere. Des de llavors els ninots van ser utilitzats per animar i comunicar idees i necessitats de les diverses societats humanes.

Per fer l’escenari a mà necessites-Una caixa de cartró gran-Pintura de dits- Tisores -Tela de color vermell o blau (és per el teló)-Llistó per subjectar el telóHi ha molts tipus de titelles com per exemple: titelles de dits, de vareta...

COM POTS FER UN TEATRE DE TITELLES?

CONTES DEL MÓN

QUE ÉS UN TEATRE DE TITELLES?

Un conte és una narració escrita en prosa, generalment breu. Els contes poden ser tant de caràcter fictici com real.

QUE ÉS UN CONTE?

És un relat breu de ficció on els protagonistes són animals o plantes que parlen. La faula té un caràcter didàctic normalment ètic que es mostra al final.

-Les parts d'un conte són: la introducció, el nus i el desenllaç.-Les característiques són: la ficció, l'argument, única línea argumental, els personatges i la prosa.

PARTS I CARACTERÍSTIQUES DE UNA FAULA

PARTS I CARACTERÍSTIQUES DE UN CONTE

-Les parts d'una faula són: introducció, nus i desenllaç.-Les característiques són: el gènera, la brevetat, La presència dels elements essencials de la narració, una estroctura senzilla, els personatges, els temes, la intenció i la moralitat.

QUE ÉS UNA FAULA?


Comments

    There are no comments for this Glog.