Charles Darwin

In Glogpedia

by ilenia2323
Last updated 7 years ago

Discipline:
Science
Subject:
Scientific Biographies

Toggle fullscreen Print glog
Charles Darwin

.

Biografia

.

Algunes aportacions a la ciència

· Va participar en la parada naval que es va fer al Tàmesi per la coronació del rei Jordi IV.· Primer vaixell en navegar per sota del nou Pont de Londres.· El viatge va durar cinc anys (del 27 de desembre de 1831 al 2 d'octubre de 1836).· Darwin observava unes varietats de característiques geològiques, fòssils i organismes vius.· Aquest viatge resumeix els seus descobriments i ofereix una visió social, política i antropològica de la gent que va conèixer, tant nadius com colons.

Viatge del Beagle

CHARLES DARWIN

- Va néixer a Shrewsbury el 12 de febrer de 1809. - Va morir el 19 d'abril de 1882.- Els seus pares eren Robert Waring Darwin i Susan wedgwood.- Va explicar que totes les espècies han evolucionat al llarg del temps a partir d'avantpassats comuns.- Va estudiar medicina i teologia.- Va oncebre la seva teoria de la selecció natural el 1838.

·

BeagleEs diu que era un bergantí; és a dir, un vaixell de dos pals de tres peces cadascun i amb cofes encreuats amb vergues i amb veles rodones.

"L'home, amb totes les seves nobles qualitats, amb la seva compassió cap als que se senten desarrelats, amb la seva benevolència no només cap altres homes, sinó cap a la més humil criatura; amb el seu intel·lecte, que sembla diví i ha penetrat en els moviments i la formació del sistema solar -amb tots aquests elevats poders- tots els homes segueixen portant al seu cos el segell indeleble del seu modest origen."

- La gran aportació de Darwin va ser la selecció natural, doncs la teoria de l'evolució ja existia, però aquest va trobar el mecanisme que la feia possible. - Darwin només havia dit que "s'aclarirà l'origen de l'home", però la primera revisió afirmava que això feia un credo de la idea de Vestiges de la descendència dels "homes a partir dels micos".- El darwinisme va esdevenir un moviment que cobria una gran varietat d'idees evolucionistes.- Va oferir nombroses proves que situaven l'ésser humà com una espècie més del regne animal, mostrant la continuïtat entre característiques físiques i mentals. - Algunes de les seves obres són:· Viatge d'un naturalista al voltant del món.· L'origen de les espècies.· L'origen de l'home i sobre la selecció amb relació al sexe.


Comments

    There are no comments for this Glog.