By Malene Birger

In Glogpedia

by MarleneB
Last updated 5 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Artist Biographies

Toggle fullscreen Print glog
By Malene Birger

Marlene Birger

- Hun er uddannet fra Dansk Designskole i 1989- Hun begynde sin karriere i modebranchen i 1989 som designer hos Jackpot af Carli Gry- Hun har været leder af dametøj på Marc O'Polo i Stockholm- 1997 medstifter hun selskabet Day Birger et Mikkelsen. Hun var den kreative direktør for selskabet indtil hun forlad det i 2002.

Hun bor på Mallorca lige nu. Hun er en dansk Unicef ​​ambassadør. Fire gange om året designer hun noger som hun kan sælge for at rejse et overskud, der kan blive doneret til UNICEF.

Malene BirgerHun er født 1 December år 1962 (Alder 52)Hun er en Danskekendet Mode designermeste kendt fra sin butik-By Malene Birger

By Malene Birger-Malene Birger grundlagde virksomheden i 2003.Hendes butik er efterspurgt af tusindvis af forbrugere i hele verden.By Malene Birger tilbyder luksus stil til rimelige priser

I år 2002 vandt Hun Dansk Design Award. i år 2004 modtog Hun Guldknappen fra den danske modemagasin Alt for Damerne. I år 2005 modtog hun den skandinaviske Design Award. I år 2008, vandt hun mærke af året med Costume Norge.

Priser

Udannelse

Det personlige

By Malene Birger


Comments

    There are no comments for this Glog.