Next-Gen

Birourile agentiei de turism

by loryrous
Last updated 2 years ago

Discipline:
Resources & Tools
Subject:
Finished Assignment Examples

Toggle fullscreen Print glog
Birourile agentiei de turism

Birouri importante ale unei agentii de turism

Instruirea si coordonarea muncii paznicilor, curierilor, comisionarilor.

Inregistrarea corespondentei sosite si trierea ei pentru diversele birouri si oficii, care necesita semnatura directorului tehnic;

Lucrari de secretariat pentru directorul tehnic.

Biroul Secretariat

La conducerea acestui birou trebuie sa se afle un expert in relatii publice, care sa cunoasca in profunzime mediul industrial, comercial si financiar national, sa fie o persoana influenta si cu relatii in randul oamenilor de afaceri.

Personalul angajat in acest birou trebuie sa stie sa inspire incredere si simpatie, sa cunoasca in profunzime mediul intern, serviciile vandute de agentie, sa-si dea seama rapid de psihologia clientului, sa cunoasca limbi straine.

Biroul Dezvoltare

BiroulTurism

Biroul Transporturi

Compartimentul productie format din trei sectii:-Sectia programare generala care se ocupa cu studiul programelor de voiaj- Sectia operativa generala se ocupa, in acord cu sectia programare, de punerea in executie a voiajelor de grup, programate, cu oferta catre public- Sectia operativa congrese si pelerinaje se ocupa de voiajele colective cu caracter profesional si religios.

Compartimentul receptie are ca sarcina organizarea serviciilor de receptivitate, de primire si de acces, cuprinde 3 sectii:-Sectia contracte pentru servicii-Sectia receptiva generala-Sectia operativa generala

Sectia Contracte

SectiaMateriala


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.