Andy Griffiths 1

by Biebrunner
Last updated 3 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Science
Subject:
Technology

Toggle fullscreen Print glog
Andy Griffiths 1

Toen Andy zes jaar was begon hij met schrijven. Zijn eerste boek kwam uit toen hij al heel wat jaren had geoefend met schrijven. En ook toen al had hij er een hoog tempo in zitten. Hij heeft nu al 27 boeken in totaal geschreven!

Andy Griffiths is een van de populairste schrijvers van Australiƫ. Hij heeft al tientallen boeken geschreven, die in series verschijnen. Een van de meeste bekende boekenreeksen is de serie over de Waanzinnige boomhut. Andy schrijft heel veel fantasieverhalen, waarbij Terry Denton de tekeningen maakt. De boeken die Andy Griffiths en Terry Denton samen maken zijn grappig, zitten vol avonturen en soms leer je er zelfs iets van. Ze hebben niet zo veel tekst en veel tekeningen.

Delen van de waanzinnige boomhut:1. De Waanzinnige Boomhut met 13 verdiepingen2. De Waanzinnige Boomhut met 26 verdiepingen3.De Waanzinnige Boomhut met 39 verdiepingen4. De Waanzinnige Boomhut met 52 verdiepingen5. De Waanzinnige Boomhut met 64 verdiepingen6. De Waanzinnige Boomhut met 78 verdiepingen

Andy Griffiths


Comments

    There are no comments for this Glog.