Activitats Espai Orígen

by silvinaction5a5a4b4735f1c
Last updated 2 years ago

Discipline:
No category
Subject:
No topic

Toggle fullscreen Print glog
Activitats Espai Orígen

Quan el riu es tanca: volta a l’embassament de St. LlorençEl pantà de Sant Llorenç de Montgai és conegut per les impressionants vistes que ofereix al visitant i per ser zona de nidificació i hibernació de moltes aus. En aquesta ruta es descobreixen els elements més importants de la flora, de la fauna i de la geologia del territori.Tarifes: Adults 8 € menors de 12 anys 6,5 €, menors de 5 anys gratuït.

ActivitatsEspai Orígens

La Roca dels Bous 2.0El recorregut de la visita a La Roca dels Bous és una visita a un jaciment neandertal d'entre 50.000 i 38.000 anys que s'està investigant. La ruta es pot fer amb un guia o amb un iPad. En aquesta visita es fa una interpretació del territori i el jacimient utiltizant les troballes com a testimonis d'aquest passat tan remot.Tarifes: Adults 7 € menors de 12 anys 5,5 €, menors de 5 anys gratuït.

TerritoriNeandertal

La Roca sota les estrellesS’estructura en dues parts, en cadascuna de les quals es presenta informació específica sobre els “protagonistes” de la Roca dels Bous: els seus “protagonistes prehistòrics”, els neandertals, i la “protagonista actual” del jaciment, és a dir, la tasca arqueològica que s’hi realitza. Tarifes: Adults 9 € menors de 12 anys 7 €, menors de 5 anys gratuït.

Tastets de la prehistòriaEs tracta d'una sèrie de tallers que busquen la interacció activa de l'usuari. L'objectiu principal és empatitzar amb el passat prehistòric i `portar-lo al present, intentant recrear activitats que eren quotidianes al passat com la realització d'eines de pedra, la producció de foc o la caça amb arc simulada.Tarifes: Adults 7 € menors de 12 anys 5,5 €

Viu laprehistòria

Arqueòleg per un diaEn aquesta activitat es convida als usuaris a descobrir amb els seus propis ulls en què consisteix el treball d'arqueòleg. Per tal de dur-ho a terme, hi trobareu uns espais simulats on excavar, descobrir i interpretar els objectes del passat. Tarifes: Adults 7 € menors de 12 anys 5,5 €

En temps de guerra: les trinxeres del MerengueEl Tossal de les Cases, Tossal del Déu o “El Merengue” és un espai de memòria històrica museïtzat on podreu conèixer els fets més rellevants que tingueren lloc el maig de 1938 en el marc de les lluites per mantenir, per part de l’exèrcit rebel, i recuperar, per part de l’exèrcit lleial, el Cap de pont de Balaguer. (Visita amb guia, avia amb tauleta).Tarifes: Adults 7 € menors de 12 anys 5,5 €, menors de 5 anys gratuïta.

Racons ambhistòria

SenderismeCultural

Ruta a la Cova del TabacRecorregut a La Cova del Tabac a Camarasa, on es pot apreciar la flora, la fauna i els llocs modificats per l'èsser humà, fruit de les activitats de pastura tradicionals i de la industrialització al segle XX. Dins les coves es troben pintures rupestres i les formacions d'estalactites i estalagmites. Tarifes: Adults 10 € menors de 12 anys 8 €, menors de 5 anys gratuït.

"Humans Moderns. 10.000 generacions" En aquesta exposició es fa un recorregut per les fites més importants dels humans moderns a la prehistòria. Els continguts es mostren en tauletes que mitjançant l'escaneig d'un codi QR mostra vídeos i imatges sobre la sala en què ens trobem.

ExposicionsTemporals


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.