Ace Ventura, un detective diferente

In Glogpedia

by martosjimmy
Last updated 6 years ago

Discipline:
Arts & Music
Subject:
Film Report

Toggle fullscreen Print glog
Ace Ventura, un detective diferente

Fitxa TècnicaDirecció: Tom ShadyacProducció: James G. RobinsonGuió: Jack Bernstein, Tom Shadyac, Jim CarreySo: Ira NewbornPersonatges Dades i XifresJim Carrey - Ace Ventura País: Estats UnitsCourteney Cox -Melissa Robinson Any: 1994Sean Young - Lt. Lois Einhorn Gènere: ComèdiaDan Marino - Himself Duració: 86 minutsTroy Evans - Roger Podacter

Ace Ventura és un detectiu de Miami que s'ocupa de recuperar animals perduts. Els caps dels Miami Dolphins criden a Ace, ja que Floc de Neu ha estat segrestat la nit anterior. Ace investiga l'estadi i troba un petit tros de diamant. Ace comença a investigar aquest tros de diamant i descobreix que és una part de l'anell dels jugadors de Miami Dolphins del campionat anterior. Comença a buscar els anells dels jugadors anteriors fins que li queda un jugador, Ray Finckle. Ace descobreix que Ray va estar en un manicomi i decideix anar en aquest lloc. Allà descobreix que Finckle és la seva cap de policia. Més tard Ace segueix a la seva cap de policia i es troba amb Floc de Neu. La cap de policia crida a tots els policies inculpant a Ace, però després ell els ensenya a tots que la cap de policia és Finckle i els policies l'agafen.Al final Floc de Neu és salvat i torna al Miami Dolphins.

ARGUMENT

SABIES QUE...

El nom de l'Hospital Shady Acres està relacionat amb el nom del director: Tom Shadyac.L'escena en què Ace para una bala amb les dents està inspirada en una pel·lícula El superpoderós.Els productors van trigar dos anys a convèncer a Jim Carrey perquè protagonitzés la pel·lícula. Ell va acceptar quan li van deixar reescriure el guió.

ACE VENTURA, UN DETECTIVE DIFERENTE

Un personatge destacat...

Per la seva vestimenta hawaiana i el seu pentinat inspirat en Elvis Presley.


Comments

    There are no comments for this Glog.