Abu l-Qasim Abbàs ibn Firnàs

In Glogpedia

by 5c98ab326bd415c98ab3274fb5
Last updated 2 years ago

Discipline:
Science
Subject:
Scientific Biographies
Grade:
6,7,8,9,10,11,12

Toggle fullscreen Print glog
Abu l-Qasim Abbàs ibn Firnàs

NOTICIES ACTUALS

Abu l-Qasim Abbàs ibn Firnàs

BBC NEWS

NAIXEMENT: 810 Izn-South Onda , Emirat de Còrdova , Al-Andalus MORT: Cordova 887 (77 anys) FAMILIA: Se sap molt poc sobre la seva vida familiar, ja que la seva biografia no es va registrar en aquell moment.

ELS SEUS ESTUDIS

Va estudiar química, física  i astronomia , principalment.LA SEVA INFANCIA De petit era molt inquisitiu i estimava obrir les coses i reunir-les. Va ser bo amb les mans i també va gaudir de la música.

Astronom, poeta, cientific , inventor metge i músic

ELS SEUS EXITS

Va desenvolupar la tècnica de talla del cristall de roca -Va crear una esfera per representar el moviment dels astres i un planetari que va construir a casa seva -En 852 va decidir volar desde la torre de Còrdova . Es va llançar i va patir ferides lleus. Per això es considera generalment com a creador del primer paracaigudes .

-En 875 , als 65 anys, va fer unes ales de fusta recobertes de tela de seda i plomes de rapinyaires. Es va llançar des d'una torre caient-se sobre una vall, no va ser un exit (es va fracturar les dues cames), el vol va ser historic : va romandre en l'aire una desena de segons.


Comments

    There are no comments for this Glog.