5radiografia de noia amb tatuatge

by AlbaCastro17
Last updated 6 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Social Studies
Subject:
History

Toggle fullscreen Print glog
5radiografia de noia amb tatuatge

Les primeres incursions literàries de Jordi Sierra i Fabra comencen amb vuit anys. Amb dotze ja havia escrit la primera novel·la llarga, de 500 pàgines. Resulta conegut especialment per la seva obra en el camp de la literatura infantil i juvenil, escrita tant en català com en castellà. Autor d'una obra ingent (gairebé 400 títols),[1] ha estat traduït a 25 idiomes, ha venut milions d'exemplars dels seus llibres, col·lecciona premis literaris (Columna Jove, Vaixell de Vapor, Gran Angular, Ateneo de Sevilla, fins a un total de més de 30, sumant-hi català i castellà) i figura en els programes escolars a Catalunya, Espanya i Amèrica Llatina.

Jordi Sierra i Fabra:-Naixement :26 de juliol de 1947 (67 anys)Barcelona, Barcelonès-Nacionalitat: Catalunya Catalunya-Ocupació :EscriptorGènere Literatura infantil i juvenil-Guardons:Premi Nacional de literatura infantil i juvenil de les Lletres Espanyoles (2007)

biografia

Your text here

Radiografia de noia amb tatuatge

Tipus de llibre

Jordi Sierra i Fabra

-La revolución del 32 de Triciembre Ed. ATE 1976.-Complot en Madrid - Ed. ATE 1977.-¿Estás vivo, Jim? - Publicaciones Heres 1978.-Terror y muerte en los mundiales - Publicaciones Heres 1978.-Manicomio - Ed. ATE 1978.-En Canarias se ha puesto el sol Planeta 1979.-El rollo nuestro de cada día - Ed. ATE 1980.-Planeta de locos - Ed. ATE 1981.

Citations:

Enter text


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.