[2011] Karen Negredo: Musica glogster - El preu de la fama.

by musicajpla
Last updated 9 years ago

Discipline:
No category
Subject:
No topic

Toggle fullscreen Print glog
[2011] Karen Negredo: Musica glogster - El preu de la fama.

JIMI HENDRIX (1942-1969)El seu estil musical es basa principalment en el blues, rythm and blues i blues-rock.La seva forma de tocar la guitarra demostra que Jimi Hendrix porta l'ús d'aquesta a un nivell superior; utilitzant el pedal del “wah wah”, tocant la guitarra amb l'esquena o amb les dents, fent el finger picking, sweep picking o “escombrada”, palm mute, slide, tapping, hammer-on, ungleteig híbrid, harmònics, trémolo, vibrato.Després que el públic aplaudeixi fins i tot les seves pitjors actuacions, Hendrix experimenta possibilitats sonores amb la seva guitarra fent solos molt llargs. Gràcies a Hendrix, i altres guitarristes, la guitarra elèctrica passarà a ser l'element principal del roc and roll.Va morir a l'edat de 27 anys.

JANIS JOPLIN (1943-1970)És considerada com a millor cantant blanca de soul i blues, gràcies a que volia imitar la veu de les dones negres.Té un estil enèrgic que fa les seves cançons quedin bé amb la seva veu i es converteix en una super estrella. Però la seva inseguretat, el seu complexe d'inferioritat i la seva tendència depressiva, fan que s'introdueixi en el món de l'alcohol i drogues.Va morir als vint-i-set anys.

JIM MORRISON (1943-1971)Va ser poeta, cantant i actor americà, famós per ser el bocalista de “The Doors”. Va morir als vint-i-set anys d'edat després d'haver tingut problemes amb les drogues i tenir depressió, per no parlar dels problemes amb el grup per el seu excés de protagonisme a l'hora d'actuar en públic.

THE DOORSGrup de rock americà, format a los Àngeles, el juliol al 1965.El grup era una barreja d'experimentació, psicodèlia i blues,que es decanta cap a la investigaciómusical a la recerca de noves sonoritats sovint provinents del jazz i de la música hindú.Es van convertir en un grup de música molt important per eltimbrede veu. De Jim Morrison, la seva imatge atraient, la seva personalitat i el seu costat teatral.

EL PREU DE LA FAMAJimi Hendrix, Janis Joplins i Jim Morrison, sn una mostra del costat cruel de l'xit. Cap dels tres s capa d'assumir el rol de superestrelles del rock i aix els porta a buscar refugi en la recerca de noves sensacions i en les drogues. A nivell musical els uneix el seu inters pel blues. Tots moren joves a causa del cam autodestructiu al qual els ha portat el pes de la fama.

EL PREU DE LA FAMA


Comments

    There are no comments for this Glog.