Next-Gen

Renaixenca

by EscolaRenaixenca
Last updated 4 years ago

Discipline:
World Languages
Subject:
Spanish
Grade:
4

Test Glog

Seqüència1. Treballar el tema de medi " La Terra i la Lluna ", on va surgir la pregunta hi ha altres èssers vius al nostre Sistema Solar?, i a la nostra galàxia?2. Cercar una lectura relacionada amb aquesta temàtica, per tal de fer el taller de lectura i assegurar-nos una bona connexió amb el material treballat.3. Passar l'activitat, primer amb modelatge per part del mestre on es feien les primeres prediccions, lectura individual, prediccions individuals i posada en comú.4. Autoavaluació dels alumnes.5. .Conjuntament amb tot el grup es van fer els referents d'aula i es van penjar a la classe.6. Debatre quins han estat els aspectes treballats més importants i reflectir-los conjuntament en una rúbrica.7. Passar una segona lectura i seguir la mateixa medologia que a la primera.

DescripcióTaller de lectura per a 4t. Lectura per a complementar la unitat didàctica de medi " La Terra i la Lluna ". Mitjançant un text de ficció anomenat " El marcianet perdut ", treballarem les prediccions com a estratègia per a la comprensió lectora.

Escola la Renaixença

Activitats de comprensió lectora

Juny de 2013

La Terra i la Lluna.

Preparació / recursos El marcianet Perdut Títol i imatges. Fitxa de prediccions Full d'avaluació. Rúbrica. Hi ha vida als altres planetes El marcianet perdut ( conte )


Comments

    There are no comments for this Glog.