Next-Gen

#MyLookbook

by nsolerar
Last updated 2 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Personal
Subject:
Leisure

Toggle fullscreen Print glog
#MyLookbook

Aloma: Protagonista de la novel·la.Robert: germà de l'Anna.Joan: marit d'Anna i germà d'Aloma. Anna: esposa de Joan i germana de Robert. Daniel: fill d'Anna i Joan.Coral: veïna d'Aloma.Marta: filla de la senyora Baixeres. Cabanes: veí d'Aloma.Joaquim: amic de Coral.Violeta: l'enamorada de Robert.

ALOMA

RESUMAloma, quan era adolescent vivia a Barcelona amb el seu germà, la seva cunyada i el seu nebot. Un dia, en Robert (que venia des de America), els hi va fer una visita. A Aloma al principi no li agradava gens, però de mica en mica es va anar fixant en ell. Aloma, tenia els sentiments confusos fins a la nit que es van fer un petó. Estava enamorada d'ell. Daniel es va posar malalt, i va marxar un temps amb l'Anna (la seva mare) a una masia per fer un canvi d'aires. Mentre ells estaven fora, Aloma i Robert van tenir una aventura. Però quan Dani i Anna varen tornar Robert va marxar a Amèrica. Al cap d'uns dies, Dani va morir i els diners es varen acabar. Van haver d'abandonar la casa. Aloma va veure que estava embarassada però va decidir no dir-li res a Robert ja que no volia saber res d'ell.

Al principi de la novel·la es deixa enrera l'hivern, i arriba la primavera que creixen les flors, les plantes,..i s'associa en l'arribada d'en Robert. La primavera és l'etapa del flirteig.

TEMPS

ESPAI

La casa en la que es troben Aloma, Joan, Anna, Dani i RobertEl vaixellJardí de la casa

RECOMANACIÓ

Encara que Aloma sigui un llibre bonic, creiem que no és per la nostra edat i per això ens ha costat més entendre diversos conceptes. Recomanem a les persones que els hi agradi molt llegir aquest llibre ja que és un fet real i interessant.

PERSONATGES


Comments

    There are no comments for this Glog.