Next-Gen

La dona en els grups nòmades prehistòrics

by ileccastellet
Last updated 4 years ago

Make a copy Make a copy function allows users to modify and save other users' Glogs.

Discipline:
Social Studies
Subject:
History
Grade:
9,1

Test Glog

SEQÜÈNCIA1. Connexió: Tothom té la idea que l'home caça i defensa el grup mentres que la dona es fa càrrec dels malalts, dels nens i es dedica a la recol·lecció. Però els nous descobriments que han sorgit fa poc poden demostrar contradiccions.2. Modelatge: Per posar en pràctica aquesta estratègia, recordar el procediment de com cal fer les prediccions utilitzant la primera part del text.3. Participació activa: en parelles, els alumnes comenten i practiquen l'estrategia de com fer prediccions.4. Enllaç: Recordar breument l'estratègia. Ara caldrà fer la lectura i realitzar les prediccions sobre la graella que prèviament he donat als alumnes.5. Lectura independent: De manera individual cada alumne fa la lectura del text (25 minuts).6. Parlem del Text: Es posa en comú la lectura que s'ha fet individualment (10 minuts).

Activitats de comprensió lectora

INS CASTELLET

PRIMER D'ESO

Taller de lectura:La dona en els grups nòmades prehistòrics

DescripcióEs tracta de dedicar unes sessions de classe a treballar l'estratègia de fer prediccions, per tal que l'alumnat en prengui consciència, practiqui i hi reflexioni amb la resta de companys.

JUNY 2013

Recursos- Lectura adaptada: 'La dona en els grups nòmades prehistòrics'.- Power-point com fer prediccions.- Vídeo: 'L'odisea de l'espècie'.- Graella per als alumnes per fer les prediccions.

Departament de Ciències Socials.


Tags

Comments

    There are no comments for this Glog.