Next-Gen

Integra_oceanografic

by NATALIA1985
Last updated 2 years ago

Discipline:
Science
Subject:
Zoology

Test Glog

Visita a L'Oceanogràfic 9 gener 2015 Grup IntegraIES Jordi de Sant Jordi

Beluga del oceanográficoOrdre: Cetacea.Família: Monodontidae.Distribució: Zones àrtiques i sub-àrtiques.Longitud: 5 metres. Pes: 1,5 tones.Alimentació: Peixos, mol•luscs i crustacis.Particularitats: Sociables.Estatus de l'Espècie: Lleument amenaçats

Foques Ordre: Pinnípedos.Família: Otariidae.Distribució: Costes de Perú, Xile i Argentina.Mides: Pes: els mascles arriben als 350 kg. i les femelles als 140 kg. Longitud: els mascles arriben als 2.8 mi les femelles 2.2 m.Alimentació: Peixos, crustacis i cefalòpodes.Particularitats: Els lleons marins són uns animals molt sociables, sobretot durant l'època d'aparellament on arriben a congregar milers d'individus.Estatus de l'Espècie: Lleument amenaçats.

El dia 9 de gener de 2015, el grup del programa integra ens van anar d` excursió a l' Oceanogràfic de València.Van visitar la quarantena, el túnel per la part de dalt on es veia com li donaven de menjar als peixos. També van anar al espectacle dels dofins, després van baixar als distints oceans .Primer a les aigües templades i després les aigües calentes, on van veure el famós ¨Nemo¨ el peix pallasso. Per últim i abans de tornar al institut van veure les morses i les foques marines, van passar un mati molt divertit!!Alumnes: Amalio FernandezFernando GomezRafael ManzanoRosario IokaAdrian CarcelenProfessores: Irene Garcia i Natalia Garcia.

Dolfins Els dofins són mamífers marins estretament relacionats amb les balenes i les marsopes. Hi ha prop de quaranta espècies de dofins agrupades en 17 gèneres. Es diferencien tant en grandària de variar entre els 120 centímetres i 40 kg del dofí de Maui (Dofí de Hector Maui) fins als 9,5 metres i 10 tones de l'orca (Orcinus orca). Podem trobar dofins a tot el món, sobretot en els mars poc profunds de les plataformes continentals.

NEMOOrdre: Perciformes.Família: Pomacentridae.Distribució: Pacífic occidental tropical.Mesures: fins a 8 cm.Alimentació: es compon bàsicament d'elements del zooplàncton (larves de peixos i de petits crustacis) i del zoobentos (crustacis bentònics, cnidaris i algues).Particularitats: Els adults viuen en parelles associats a una anemone.

Tauron toroOrdre: Lamniformes.Família: Odontaspididae.Distribució: oceà Atlàntic, Índic i PacíficMesures: la mitjana ronda els 250 cm. (poden superar els 3 m).Alimentació: gran varietat de peix (arengades, corballs, anxoves, pagres, lluços, anguiles, llises, rèmores, etc. ...), calamars, crancs, llagostes i fins i tot altres taurons de mida petita.Particularitats: tenen un cos fusiforme (afilat i hidrodinàmic).Estatus de l'espècie: vulnerable.

Drac i cavallet de marEls cavallets de mar constitueixen un grup de peixos marins que pertanyen a la família Syngnathidae.Els dracs de mar son peixos amb cos allargat que a diferencia dels cavallets de mar no posseeix una cua prènsil.

PINGÜÍ PAPUAOrdre: Sphenisciformes.Família: Spheniscidae.Distribució: Argentina.Mides: Alçada: 51 a 75 cm. Pes: 5-6,2 quilos.Alimentació: Peixos, calamars i crustacis.Estatus de l'Espècie: Espècie gairebé amenaçada (NT) per la IUCN. Consulta els gràfics de distribució del pingüí Papua i estatus de l'espècie - Xarxa List- a la IUCN (Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa), la major xarxa mediambiental mundial.

Fes clic en les fotografies i s'ampliaran ;)

Com alimenten els bussos als taurons toro?


Comments

    There are no comments for this Glog.